Oferte locuri de munca top

Prologis a achizitionat un parc logistic in Praga

715.jpg Prologis, operar si dezvoltator de spatii industriale, a anuntat achizitionarea de la Centaurus Logistics, a Prague Modletice D1. Parcul logistic are o suprafata de 16.000 mp si este situat in zona D1 din Praga, Cehia.
Singurul spatiu vacant disponibil din zona D1, Prague Modletice D1 – redenumit Prologis Park Prague D1 West II – dispune de un spatiu industrial modern care se intinde pe trei hectare.
Referitor la aceasta achizitie Ben Bannatyne, managing director, Prologis Europa Centrala si de Est, a declarat:
„Acesta este cel de-al treilea parc achizitionat de Prologis in zona D1 si o completare majora a portofoliului nostru deoarece niciun alt spatiu industrial de mari dimensiuni nu exista in vecinatatea acestuia si exista cereri din partea ocupantilor actuali de extindere a portofoliului nostru.”
Prologis Park Prague D1 West II este situat la doar 20 de minute departare de Aeroportul International si face legatura dintre Praga si regiunea Brno.
Prologis detine aproximativ 3,6 milioane de mp de spatii de logistica si distributie, conform ultimului raport din 31 decembrie 2013. Cu aceasta achizitie, portofoliul Prologis din Republica Ceha cuprinde 650.000 mp in sapte parcuri de distributie.

Sus