Oferte locuri de munca top

Proinvest Group are brand dedicat pietei constructiilor

550.jpg *ADVERTORIAL
Dupa recenta schimbare de identitate vizuala si reorganizare a activitatilor, Proinvest Group, producator de solutii din otel, redefineste brandul propriu MBS (Metalic Building Systems), lansat in anul 2005, drept un brand dedicat exclusiv pietei constructiilor. Brandul MBS reuneste toate produsele si sistemele din otel dezvoltate special pentru industria constructiilor.
„Brandul MBS semnifica angajamentul firmei Proinvest Group de a oferi solutii din otel de calitate si adaptate la cerintele si provocarile individuale ale clientilor nostri din industria constructiilor”, a declarat Sorin Birsan, directorul diviziei de Sisteme de Constructii Metalice a Proinvest Group.
Programul de productie al brandului include diferite solutii din otel pentru executia de cladiri noi si pentru renovarea celor existente, precum si solutii pentru infrastructura si logistica, cum ar fi: sisteme de acoperis si inchideri, sisteme de profile, sisteme de panouri, sisteme de cladiri, sisteme de tamplarie, sisteme de depozitare si sisteme de parapeti.
„Piata solutiilor din otel pentru constructii este competitiva si dinamica in Romania, insa prin intermediul brandului MBS ne definim mai bine oferta in raport cu concurenta si oferim consistenta activitatilor noastre de promovare, in contextul in care firma a inceput din anul 2012 sa dezvolte produse din otel si pentru aplicatii in industrie”, a declarat Vasile Sandu, directorul general al Proinvest Group.
Proinvest Group este membru al A3PR (Asociatia Producatorilor de Panouri si Profile din Romania) si concureaza pe piata materialelor de constructii din otel cu firme multinationale precum Ruukki, Megaprofil si Lindab.

Sus