Oferte locuri de munca top

Proiectul Silver Mountain a fost vandut

1614.jpg Creditorul Banca Comerciala Romana a adjudecat, cu suma de 49,73 milioane euro, proiectul imobiliar „Silver Mountain” situat in Poiana Brasov, in cadrul licitatiei organizate la finele saptamanii trecute.
Proiectul Silver Mountain se afla in proprietatea INR Management Real Estate S.R.L.Tribunalul Bucuresti a deschis procedura de insolventa in ceea ce priveste societatea la data de 19 august 2013. INR Management Real Estate S.R.L. intra in faliment la 28 ianuarie 2014. BCR detine o creanta in suma de 86 milionae euro, reprezentand 98% din masa credala.
Proiectul este compus din 171 apartamente, 176 locuri de parcare, doua spatii comerciale, Cladire Multifunctionala (Restaurant, Club, Spa & Fitness), drumuri de acces, spatii verzi si teren excedentar in suprafata de 206.500 mp.
Av. dr. Remus Borza, managing partner Euro Insol lichidatorul judiciar al Management Real Estate S.R.L., a declarat:
„Aceasta tranzactie reprezinta un nou inceput pentru „Silver Mountain”. Doar BCR are forta, determinarea si interesul sa dea o noua dimensiune acestui proiect, sa-l dezvolte la adevaratul lui potential. In paralel cu vanzarea in sistem retail a celor 171 de apartamente, banca va finanta, prin intermediul unui vehicul comercial special creat in acest scop, constructia unui hotel de 600 de locuri de cazare care sa includa un Centru multifunctional de conferinte, un SPA cu toate facilitatile, un Casino, Cluburi si Reastaurante. In parteneriat cu Primaria Brasov, se intentioneaza constructia celui mai mare teren de golf din Romania.”
La aceeasi licitatie, Banca Comerciala Romana a adjudecat, contra sumei de 2,29 milioane euro, un teren, in suprafata de 59.679 mp cu o deschidere de 242 m la lacul Snagov.
La data de 16 mai 2014, Athenaeum Construct S.A. a achizitionat, in cadrul unei licitatii publice organizate de Euro Insol, un teren in suprafata de 1.825 mp, situat in str. Ionescu Sisesti nr. 59 la pretul de 274.040 euro.

Sus