Oferte locuri de munca top

Proiectul pentru gestionarea deseurilor in Suceava s-ar putea incheia mai devreme

Proiectul de inchidere a sapte gropi de gunoi din judetul Suceava ar putea fi finalizat in 18, 19 luni fata de termenul initial estimat la 31 de luni, potrivit Presedintelui CJ Suceava Ioan Catalin Nechifor, citat de administratie.ro.
Pana in prezent la groapa de gunoi a municipiului Suceava s-au inregistrat relocari de deseuri de 80 de mii de tone din cele 530 de mii prevazute in proiect, a precizat Presedintele Consiliului Judetean, aflat in vizita pe santier. Acum se securizeaza malurile raului Suceava iar anul viitor sunt programate montarea straturilor minerale de izolatie, acoperire vegetala, instalarea sistemului final de colectare si evacuare a apei scurse de la suprafata, si finalizarea sistemului de extractie a gazului si instalarea rezervorului de condensare si a instalatiei de ardere, a afirmat Catalin Nechifor.
„Sistem de management ntegrat al deseurilor in judetul Suceava” este un proiect de 218 milioane de lei prin care se construiesc doua depozite in comuna Moara si Pojorata si vor fi inchise sapte gropi de gunoi in Suceava, Radauti, Falticeni, Gura Humorului, Siret, Vatra Dornei ai Campulung Moldovenesc. Lucrarile sunt finantate prin Programul Operational Sectorial Mediu.

Sus