Oferte locuri de munca top

Proiecte pentru dezvoltarea regiunii Dunarii

Proiectele si strategiile gandite in jurul atragerii fondurilor masive de la Bruxelles pe Strategia Dunarii au fost prezentate in cadrul celei de-a sasea reuniuni a Consiliului Consultativ al Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunarii.
Printre participantii la aceasta intalnire s-au numarat primarul orasului Ulm din Germania, coordonatorul general al CODCR, Ivo Gonner, Ministrul pentru Bundesrat si Afaceri Internationale, Peter Friedrich, reprezentanti ai Ministerului Afacerilor Externe din Romania, ai municipalitatii din Sofia, ai micipiului Giurgiu.
Printre subiectele abordate la forum s-a remarcat organizarea Forumului Anual al Strategiei Dunarii programat pentru luna iunie, la Viena, acolo unde vor participa reprezentanti din mai multe tari europene.
Potrivit domnului Nicolae Barbu orasul Giurgiu are o pozitie strategica in Europa, iar proiectul „High Performance Green Port” recent lansat va duce la dezvoltarea economiei in zona.
Primul ministru Ponta a incheiat saptamana trecuta o serie de acorduri de colaborare cu Bulgaria in domeniul agriculturii si dezvoltarii rurale si intre ministerele de externe, urmand ca si Serbia sa se alature in acest demers.

Sus