Oferte locuri de munca top

Proiecte europene primesc acordul MDRAP in regiunea Sud

1698.jpg Reprezentantii Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP) au semnat contractele de finantare pentru 4 proiecte in regiunea Muntenia Sud.
La sediul CJ Teleorman Liviu Dragnea a semnat contractele de finantare pentru proiectul „Reabilitare adapost pentru familii, persoane adulte si copii aflati in dificultate”, finantat in cadrul Programului Operational Regional, Axa 3 si „Imbunatatirea managementului situatiilor de urgenta in regiunea transfrontaliera (IMES)”, proiect derulat in cadrul Programului de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria, potrivit unui comunicat al Ministerul Dezvoltari Regionale si Administratiei Publice.
Ministrul a participat de asemenea la inaugurarea bazinului de inot din Slatina in urma unui proiect derulat de Compania Nationala de Investitii. Tot in Slatina Liviu Dragnea a semnat proiectul „Sprijinirea investitiilor in eficienta energetica a blocurilor de locuinte din Municipiul Slatina, pentru familii cu un venit mediu sub 150 euro/luna (II)”, finantat in cadrul Programului Operational Regional, Axa 1 DMI 1.2 Sprijinirea investitiilor in eficienta energetica a blocurilor de locuinte.

Sus