Oferte locuri de munca top

Proiecte de 507 milioane de euro in sud-est

Un numar de 433 de proiecte au primit finantare prin POR de 507 milioane de euro in sud-est pentru perioada de alocare 2007-2013. Astfel, gradul de absorbtie a ajuns la 95%.
Pana in prezent s-au rambursat efectiv 48% din bani, respectiv 256 de milioane de euro, potrivit datelor furnizate de ADR sud-est.
Cei mai multi bani au mers catre dezvoltarea oraselor, unde au fost solicitate peste 167 de milioane de euro, pentru finantarea a 82 de proiecte. Pana in prezent au fost finalizate 13 proiecte. Solicitantii au implementat cate un proiect in municipiile Buzau,Tulcea,Tecuci, Medgidia si Adjud si in Orasul Harsova. In Adjud s-a desfasurat un proiect care a vizat modernizarea infrastructurii urbane, un proiect care a vizat crearea unui centru comunitar pentru persoane de varta a treia, un proiect care a vizat dezvoltarea si modernizarea iluminatului public in municipiu.Alte 3 proiecte au fost finalizate in Macin pentru reabilitarea si modernizarea unei cladiri, modernizarea spatiilor publice si modernizarea parcurilor si a spatiilor verzi din oras.

Sus