Oferte locuri de munca top

Proiect rezidential scos la vanzare langa Foisorul de Foc

1291.jpg Proiectul rezidential Foisorul de Foc Residence a fost lansat pe piata. Imobilul a fost finalizat in 2012 si este amplasat in centrul Bucurestiului, strada Teleajanului in sectorul 2, langa Delea Veche.
Constructia este formata din parter si 3 etaje, cu un total 8 apartamente. Regimul de inaltime demisol + parter+ 3 etaje cuprinde opt unitati locative dispuse pe cele 4 niveluri, cate doua apartamente pe nivel. La parter sunt apartamente cu 2 camere iar la etajele superioare apartamente cu 3 camere. Demisolul are functiunea de spatii tehnice aferente spatiilor de locuit si locuri de parcare.
Imobilul atrage atentia mai ales prin arhitectura: peretii sunt pe rotund, iar apartamentele sunt foarte spatioase si luminoase cu ferestre largi si balcoane.
Bogdan Paduraru, CEO G3 Imobiliare, a declarat:
„Un concept supradimensionat, unic si inovator prin tot ce inseamna zona structurala. Desi s-au folosit cele mai noi tehnici de constructie, proiectul pastreaza arhitectura zonei Foisorul de foc. Este un proiect care trebuie vazut macar pentru arhitectura”.

Sus