Oferte locuri de munca top

PROIECT „Pregateste-te pentru un viitor mai bun!”

Proiectul european „Pregateste-te pentru un viitor mai bun!”, contract POSDRU/164/2.3/S/141701, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013, a fost lansat de Asociatia Producatorilor de Materiale pentru Constructii din Romania, in parteneriat cu Asociatia Centrul Pentru Formare Profesionala si Dezvoltare Regionala si SIVECO Romania S.A., a lansat joi, 17 iulie 2014 la Bucuresti.
Obiectivul general al proiectului consta in integrarea pe piata fortei de munca si in viata activa, la nivelul regiunilor avute in vedere in cadrul proiectului, a persoanelor angajate pe piata muncii din domeniul constructii si materiale pentru constructii aflate in perioada de crestere a nivelului de calificare. Se va implementa un plan integrat de masuri, avand drept suport facilitarea accesului la informatie in urma utilizarii tehnologiilor informatiei moderne.
Grupul tinta al proiectului este format din angajati, in special persoane necalificate, cu un nivel redus de calificare sau calificari nerelevante pentru locul de munca actual.
Principala activitate a proiectului „Pregateste-te pentru un viitor mai bun” consta in derularea de cursuri de calificare.
De asemenea, toti participantii inregistrati vor beneficia si de servicii de consiliere si orientare profesionala specifica angajatilor.
In urma absolvirii cursurilor, se vor obtine certificate de calificare nivel II sau III, recunoscute de Ministerul Muncii si emise de Autoritatea Nationala pentru Calificari.
Finalizarea cu succes a implementarii proiectului va contribui la calificarea unui numar de 728 persoane apartinand grupului tinta.

Sus