Oferte locuri de munca top

Proiect pentru reabilitare cai ferate -Gurasada km 614

S-a lansat licitatia pentru proiectul „Reabilitarea liniei de cale ferata Frontiera – Curtici – Simeria, parte componenta a Coridorului IV Pan – European pentru circulatia trenurilor cu viteza maxima de 160 km/h, Tronsonul 2: Km 614 – Gurasada”, subtronsoanele 2a si 2b.
CFR a estimat pentru primul subtronson investitii 1,7 miliarde de lei si pentru al doilea subtronson investitii de peste 2 miliarde.
Proiectul include lucrari civile in 5 statii, lucrari de terasamente si consolidari pe o lungime de 44,7 km, 13 poduri, 39 podete, lucrari de electrificare si energoalimentare pe o lungime de 44,7 km si lucrari ERTMS pe aceeasi distanta pentru primul lot. Pentru lotul 2 sunt prevazute lucrari civile in 6 statii, lucrari de terasamente si consolidari pe o lungime de aproximativ 36 km, 17 poduri, 25 podete, 1 tunel de 649 m, lucrari de electrificare si energoalimentare si lucrari ERTMS pe intregul traseu.
Durata proiectului este estimata la 60 de luni de la data atribuirii contractului. Proiectul este finantat prin POS Transport. Data limita pentru depunerea ofertelor este 10 aprilie.

Sus