Oferte locuri de munca top

Proiect imobiliar pe terenul fostei fabrici de bere Grivita din Bucuresti

Circa 40 de milioane de eurovor fi investite de societatea Element Development intr-un nou proiect imobiliar de birouri dezvoltat pe terenul unde a functionat fabrica de bere Grivita, potrivit unui comunicat al companiei.
In cadrul proiectului vor fi conservate si o parte din cladirile istorice aflate pe acest teren.
Compania cu actionariat romanesc, Kiseleff Development, care a achizitionat de curand terenul unde a functionat fabrica de bere Grivita, va demara in curand lucrarile de demolare si curatare a zonei pentru a face loc noului proiect imobiliar.
Ansamblul imobiliar consta intr-un proiect de birouri clasa A, un centru comercial, o piateta, spatii verzi si trei cladiri (orzaria, maltaria si pavilionul administrativ) care vor fi conservate si vor pastra arhitectura originala. In aceste trei constructii va functiona o zona de entertainment cu cafenele, terase, restaurante si o berarie.
Ionut Dumitrescu, Managing Director, Element Development, societatea care se ocupa de dezvoltarea proiectului, a declarat ca demararea lucrarilor de demolare si constructie aduce beneficii economice prin crearea de noi locuri de munca, astfel ca peste 1.000 de muncitori vor lucra la noul santier.
Element Development a fost infiintata de Ionut Dumitrescu, care in perioada 1997-2007 a dezvoltat firma de consultanta Eurisko, care a fost vanduta in februarie 2008 catre CB Richard Richard Ellis.

Sus