Oferte locuri de munca top

Proiect finalizat la Colegiul Pedagogic Carol I

Autoritatile anunta finalizarea lucrarilor la Colegiul Pedagogic Carol I din Campulung in urma unei investitii de peste 12 milioane de lei.

Prin implementarea proiectului a fost reabilitat si consolidat imobilul si a fost refacuta infrastructura IT a institutiei. Astfel o data cu receptia lucrarilor au fost date in folosinta 20 de table interactive, 20 de kituri videoproiectie, 20 de calculatoare portabile, 20 de licente sistem de operare, 20 de licente Office, un software educational, 2 laboratoare fonice.

Proiectul a primit finantare europeana prin POR Axa prioritara 3 „Imbunatatirea infrastructurii sociale”, Domeniul major de interventie 3.4 „Reabilitarea/modernizarea/dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formare profesionala continua”.

Contractul de finantare a fost semnat de autoritatile locale in 2010 iar lucrarile s-au desfasurat pe o perioada de 46 de luni.
Cladirea liceului a fost construita in perioada 1892 – 1895, sub patronajul regelui Carol I. Colegiul „Carol I” este o scoala romaneasca etalon, fiind prima institutie de invatamant din Romania care a beneficiat de energie electrica si de primul cinematograf, potrivit ADR Muntenia Sud.

Sus