Oferte locuri de munca top

Programul Gateway: incepe sesiunea pentru tehnologii de constructii

Programul EU Gateway, continua cu sesiunea de aplicari pentru companii specializate in tehnologii de constructii care vor sa patrunda pe piata din Japonia. Termenul limita de aplicare este 21 februarie 2014, iar misiunea economica este programata pentru perioada 7-11 Iulie 2014.
Ioana Vadan, Consultant in cadrul Deloitte Consultanta, coordonatorul acestei etape din program, precizeaza: „Programul EU Gateway reprezinta o oportunitate pentru firmele romanesti specializate in tehnologii utilizate in domeniul constructiilor care pot beneficia, prin intermediul acestuia, de sansa de a patrunde pe piata nipona.”
Programul EU Gateway a fost initiat de catre Comisia Europeana si are ca scop sustinerea companiilor din Uniunea Europeana in procesul de intrare pe anumite sectoare de inalta tehnologie si design. Birourile Deloitte din Uniunea Europeana, Japonia si Coreea de Sud ofera suport si instruire pentru companii, din stadiul de aplicare si pana la sfarsitul misiunii economice. Programul a fost structurat pe sase cicluri cu misiuni economice de-a lungul a sase ani, pana in 2014.
Companiile eligibile trebuie sa aiba sediul in Uniunea Europeana si sa aiba o activitate pe piata de cel putin cinci ani. Alte criterii de selectie sunt actionariatul european majoritar sau de 100%, precum si o cifra de afaceri si un numar de angajati suficient de mare astfel incat sa garanteze intrarea pe pietele din Japonia. Companiile trebuie de asemenea sa faca dovada unui portofoliu de cooperare cu companii la nivel international si sa aiba o strategie de afaceri solida pentru penetrarea pietei asiatice. In plus, principalii factori de decizie din cadrul companiilor respective trebuie sa fie vorbitori fluenti de limba engleza.

Sus