Oferte locuri de munca top

Producătorii de bere artizanală își deschid propriile berării cu ajutorul Romtor Real Estate

În condițiile în care cererea de bere artizanală de pe piața locală este în continuă creștere, cele mai importante microberării și-au dublat în ultimul an capacitățile de producție, iar unele dintre acestea au decis să-și deschidă propriile spații de desfacere.

Răzvan Miu, manager Offices Department la Romtor Real Estate a observat existența unei astfel de tendințe în rândul producătorilor locali de bere artizanală, aceștia optând pentru zone cu trafic foarte intens.
„Compania noastră a realizat închirierea unui spațiu comercial din strada Gabroveni către microberăria Sikaru, după ce, cu ceva timp în urmă, am finalizat o altă tranzacție pe Calea Victoriei, unde Bere Zăganu a deschis Romanian Craft Beer.

Consider că decizia producătorilor de a investi în spații proprii de desfacere reflectă încercarea, pe de o parte de educare a gustului consumatorului român, care este obișnuit cu berea clasică și industrială și pe de altă parte, de a pune România pe harta producătorilor internaționali de bere artizanală.

Deși este o piață de nișă, cu o producție medie de doar câteva mii de hectolitri pe an, principalii producători de bere artizanală din România au înființat anul trecut Asociația Producătorilor de Bere Artizanală, pentru a avea o promovare cât mai bună și de a dezvolta cât mai mult această piață.

www.romtor.ro

Telefon: 0212331849
office@romtor.ro

Sus