Oferte locuri de munca top

Primul certificat LEED Platinum în România

Marian Popa_Manager DB Global Technology_Iulia Cirmaciu_Head of HR_certificat LEED PlatinumCentrul de tehnologie al Deutsche Bank in București –  DB Global Technology – a primit certificatul LEED Platinum, pentru sediul său din clădirea de birouri BOB, parte a complexului UpGround.
Acesta este primul certificat LEED Platinum acordat de US Green Building Council (USGBC) unei proprietăți din România și impune noi standarde pentru spațiile de birouri ecologice de pe piața locală.
Sediul centrului de tehnologie a fost evaluat în baza a cinci criterii importante: localizare, eficiență în consumul de apă, energie și climatizare, materiale și resurse, calitatea mediului interior.
„Deutsche Bank este de mulți ani un deschizător de drumuri în domeniul spațiilor de birouri ecologice, cu scopul de a reduce emisiile de dioxid de carbon. Banca își propune să obțină certificarea LEED pentru toate birourile și proiectele sale imobiliare importante. Astfel, suntem încântați și mândri că sediul DB Global Technology din București a obținut această distincție într-un timp atât de scurt de la finalizarea lucrărilor”, a spus Marian V. Popa, manager al DB Global Technology.
Centrul de tehnologie din România al Deutsche Bank este operațional din ianuarie 2014 și va crea până la 500 de locuri de muncă în domeniul IT&C până la finalul anului 2016. Centrul dezvoltă soluții software de cel mai înalt nivel pentru operațiunile globale ale băncii și reprezintă o platformă pentru ingineri software cu nivel înalt de pregătire. Procesul de recrutare a fost demarat la finele anului 2013, iar numărul angajaților este estimat să ajungă la 200 până la finalul anului 2014.
„Centrul nostru de tehnologie se mândrește cu faptul că oferă angajaților un spațiu de lucru nu doar ultramodern, ci și ecologic. Astfel, dorim să ne extindem echipa cu oameni talentați, pasionați de munca lor, ageri, bine pregătiți, ambițioși, conștiincioși și creativi. Acestea sunt valorile pe care le urmărim în procesul de recrutare, care până în prezent a înregistrat un succes semnificativ”, a adăugat Iulia Cîrmaciu, Head of HR în cadrul DB Global Technology.

Sus