Oferte locuri de munca top

Primele propuneri pentru programele operationale urmeaza sa fie transmise

Ministerul Fondurilor Europene va trimite oficial in urmatoarele saptamani primele propuneri pentru programele operationale, a anuntat Eugen Teodorovici, ministrul fondurilor europene. „Ministerul Fondurilor Europene si-a propus ca cele patru programe operationale pe care le coordoneaza in perioada 2014-2020 sa fie aprobate in toamna acestui an. Nu pierdem timp, lucram in paralel la ghiduri si le vom publica cat mai repede pentru ca potentialii beneficiari sa inceapa deja sa-si pregateasca proiectele”, a precizat Eugen Teodorovici.
Totodata in cadrul unei vizite de lucru a ministrului Eugen Teodorovici la Bruxelles efectuata in perioada 3-4 iuluie, au fost agreate cu rerpezentantii Comisiei Europene ultimele detalii referitoare la Acordul de Parteneriat 2014 – 2020. „Aceasta este cea de a doua intalnire pe care am avut-o la Bruxelles dupa primirea sugestiilor si propunerilor Comisiei pe marginea primei propuneri oficiale de Acord, trimisa in data de 31 martie a.c.”, a precizat Teodorovici.
Daca nu vor exista noi recomandari din partea Comisiei Europene Acordul de Parteneriat va fi aprobat la sfarsitul verii – inceputul toamnei.

Sus