Oferte locuri de munca top

Primaria Cluj-Napoca anunta licitatiile prevazute in acest an

Lucrari de executie si consultanta in constructii vor fi licitate pentru cinci obiective importante in Cluj Napoca.
Primaria Cluj-Napoca a anuntat lansarea, pana la finele anului, a cinci licitatii in care valoarea totala estimata a contractelor este de 121,74 milioane lei fara TVA. Finantarea proiectelor este asigurata din fonduri de la bugetul local, bugetul national si fonduri europene.
Investitiile anuntate de primaria Cluj-Napoca sunt urmatoarele:
*Modernizare strada Faget din municipiul Cluj-Napoca
Este vorba despre un contract de executie, data prevazuta pentru inceperea procedurilor de adjudecare fiind 1 august 2014.
Proiectul este finantat prin Programul Operational Regional, bugetul local si bugetul de stat. Investitia a fost estimata la 15,55 milioane lei fara TVA.
Perioada de implementare a proiectului va fi de opt luni.
*Acces din strada Oasului la cartierul Lomb din Cluj-Napoca
Licitatia pentru lucrarile de executie de pe strada Oasului va fi lansata la 2 iunie 2014. Valoarea lucrarilor se ridica la suma de 31,19 milioane lei fara TVA. Acest proiect este finantat din buget local, bugetul national si fonduri europene. Perioada stabilita pentru implementare este de opt luni.
*Parking-uri in cartiere
Proiectul primariei de constructie parking-uri in cartierele din Cluj-Napoca va presupune lucrari in valoare de 50 milioane lei fara TVA. Finantarea investitiei va fi asigurata din bugetul local, iar perioada de implementare va fi de 12 luni. Data prevazuta pentru inceperea procedurilor de adjudecare este 31 martie 2014.
*Reabilitare termica cladiri supraetajate
In vederea reabilitarii termice a cladirilor primaria Cluj-Napoca va lansa o licitatie pentru atribuirea lucrarilor la finele lunii martie. Investitia este estimata la 10 milioane lei fara TVA.
Lucrarile vor fi finantate prin Programul Operational Regional si se vor derula pe o perioada de 24 de luni.
*Gestionarea proiectelor cu finantare externa derulate de municipiul Cluj-Napoca in perioada 2014-2020
Nu in ultimul va fi lansa o licitatie pentru atribuirea serviciilor de consultanta in managementul proiectelor. Valoarea estimata a acestui contract este de 15 milioane lei fara TVA.
Si aceasta procedura este prevazuta sa demareze la finele lunii martie.

Sus