Oferte locuri de munca top

Primaria Bucuresti va investi 90 mil. lei intr-un proiect de apa si canalizare

1695.jpg Strada Ghidigeni din Sectorul 5 va intra in era moderna, in curand retelele de apa si canalizare ale Capitalei vor ajunge si pe aceasta strada. Proiectul a aprobat in ultima sedinta a Consiliului General al Municipiului Bucuresti.
Obiectivele investitiei sunt realizarea unei retele etanse de alimentare cu apa potabila si a unei retele de canalizare menajera pentru locuitorii zonei.
Tronsonul de strada pe care se vor executa lucrari este cuprins intre Prelungirea Ghencea si Strada Cramei si are o lungime de 1.859 m. Pe acest tronson exista cinci apeducte.
Primaria va investi in acest proiect 93 milioane lei, din care valoarea lucrarilor de constructii si montaj va fi de 80,17 milioane lei. Finantarea se va face de la bugetul local al Municipilui Bucuresti, din credite interne/externe, fonduri europene.
Lucrarile se vor fi incheiate in decurs de un an de la atribuirea contractului de executie.
La momentul de fata pe strada Ghidigeni nu exista conducta de serviciu pentru alimentarea cu apa potabila a locuitorilor din zona si nici canalizare de serviciu pentru preluarea apelor menajere. Sursele prin care se asigura apa sunt puturile de mica adancime. Preluarea apei uzate din gospodarii se face in fose neetanse.

Sus