Oferte locuri de munca top

Preturi de la 180.000 euro pentru achizitia de spatii industriale

Companiile care prefera sa achizitioneze un spatiu industrial propice specificului activitatii pe care o desfasoara in loc sa il inchirieze au de unde alege.
Proprietati cu preturi pornind de la 180.000 euro pana la 4,9 milioane euro sunt scoase la vanzare in Bucuresti si imprejurimi. Suprafetele variaza si ele foarte mult de la 544 mp la 45.000 mp, potrivit datelor publicate pe portalul Imopedia.ro.
Spatiile sunt situate pe autostrazile A1 si A2, centura Capitalei, soseaua Bucuresti-Urziceni. In interiorul orasului sunt disponibile spatii in zoneleTitan, Vitan, Salajan, Republica, Parcul Carol, Militari, Metalurgiei, Pipera, Basarabia.
In localitatile din jurul orasului pot fi gasite spatii industriale de vanzare in Otopeni, Popesti-Leordeni sau Chitila.
Cel mai ieftin spatiu industrial scos la vanzare (180.000 euro fara TVA) este situat pe autostrada A2 Bucuresti-Constanta, langa Branesti, la 25 km de Capitala. Suprafata proprietatii este de 600 mp si poate fi utilizata ca hala de productie sau depozit. Imobilul face parte dintr-un complex format din patru hale independente.
Cel mai scump spatiu scos la vanzare (4,9 milioane euro) este o fabrica din localitatea Urziceni in suprafata de 4.500 mp. Unitatea este amplasata in zona de vest a orasului si are acces direct la DE 85 (DN2). Fabrica dispune de toate utilitatile (gaze, energie electrica, canalizare, apa). Analiza a fost realizata pe 44 de spatii industriale scoase la vanzare pe platforma Imopedia.ro.

Sus