Oferte locuri de munca top

Premium Fenster, un brand din ce in ce mai prezent pe piata de tamplarie PVC din vestul tarii

Stim cat de complicat este sa alegi din multitudinea de oferte de pe piata o companie care sa comercializeze tamplarie PVC de calitate, care sa iti ofere consultanta premium, sa iti inteleaga cerintele inca de la inceput si care sa gaseasca solutii adaptate proiectului tau.

De aceea Premium Fenster vine in intampinarea ta cu servicii premium si produse de cea mai inalta calitate.

Colaborarile cu cele mai renumite branduri din domeniul tamplariei PVC si aluminiu le permit acestora sa aduca calitatea premium in casa ta.

Prin extinderea rapida in 3 locatii,Timisoara, Arad si Deta,Premium Fenster demonstreaza aprecierea de care se bucura din partea clientilor.

Gama de produse comercializata de Premium Fenster cuprinde ferestre, uside interior si exterior, pervaze, jaluzele verticale si orizontale, rulouri suprapuse sau aplicate si plase anti-insecte.

In zilele noastre, o fereastra trebuie sa indeplineasca mult mai multe functii, de la cea de bariera termica indiferent de anotimp, pana la cea de protectie fonica si anticondens, dar si o functie estetica. De aceea, Premium Fenster va pune la dispozitie o varietate mare de profile PVC si aluminiu de calitate germana, de la producatori cu renume mondial, precum Salamander, Gealan, Veka si Trocal.

Atunci cand alegi o fereastra pentru casa ta, trebuie sa ai intotdeauna in vedere calitatea, deoarece aceasta alegere este una pentru o durata de cel putin 30 de ani.

Premium Fenster va ofera ferestre termopan de o calitate premium, folosind profile cu 5, 6 sau 7 camere, durabile in timp si cu o rezistenta crescuta in fata factorilor de uzura sau de mediu.

Alegerea unor usi potrivite pentru locuinta sau spatiul tau comercial poate fi uneori dificila. In selectarea unei usi termopan trebuie sa tii cont de gradul de protectie termica si fonica, de siguranta inchiderii, de buget si de design. Apeland la Premium Fenster, vei beneficia de toate aceste functionalitati, fara a face rabat de la calitate.

Transforma-ti casa in „acasa” cu seria de accesorii pentru ferestre, care se vor integra perfect in estetica generala a locuintei tale si vor spori confortul si randamentul termic al acesteia.

Accesoriilepentru ferestre Premium Fenster sunt comercializate in diferite nuante, colorate, albe, sau imitatie de lemn, astfel incat sa se incadreze perfect chiar si intr-un design deja existent.

Experienta indelungata, calitatea produselor comercializate si serviciile de montaj profesioniste fac din Premium Fenster alegerea potrivita pentru locuinta ta.

Poti beneficia de oferte speciale si promotii in fiecare luna, accesand website-ul www.premiumfenster.ro.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.1/ martie 2019

 

 

Sus