Oferte locuri de munca top

Premieră în România: One United Properties primește la Londra prestigiosul premiu Best International Award in Sustainable Residential Development, la International Property Awards 2019-2020

Proiectul One Floreasca City este primul proiect imobiliar din România deținător al unui premiu internațional valoros: cel mai bun proiect internațional la categoria „dezvoltare rezidențială sustenabilă”

Pentru prima oară în istoria pieței imobiliare din România, un proiect autohton primește un important premiu internațional. One Floreasca City, proiect dezvoltat de compania One United Properties, a fost distins cu prestigiosul premiu Best International Award in Sustainable Residential Development, în cadrul galei finale International Property Awards 2019-2020. Până în acest moment, niciun alt proiect de real estate din România nu a mai câștigat o astfel de distincție internațională de prestigiu.

În urma celor două sesiuni de jurizare ale International Property Awards 2019-2020, compania One United Properties s-a calificat cu proiectul One Floreasca City la etapa regională a competiției, câștigând premiul regional pentru cel mai bun proiect imobiliar din Europa, în categoria „dezvoltare rezidențială sustenabilă”  – Best in Europe in Sustainable Residential Development Award. În marea finală a premiilor International Property Awards, compania a fost distinsă și cu premiul pentru cel mai bun proiect internațional la aceeași categorie – Best International in Sustainable Residential Development Award.

„Împreună cu echipa One United Properties am identificat acest proiect, One Floreasca City, ca fiind unul excelent, cu șanse mari de a ajunge departe în această importantă competiție internațională. Acest „departe” însă ne-a surprins pe toți, pentru că, dacă în anii trecuți au mai fost companii care au ajuns în etape regionale, pe plan internațional nicio companie românească nu a mai primit acest premiu. Este o premieră fantastică pentru piața imobiliară românească și mă bucur că One United Properties deschide acest drum. Premiul câștigat de One și un un premiu pentru București și România. Cred că acum începem să învățăm să facem lucrurile bine, să înțelegem ce înseamnă o evaluare internațională. Cu acest premiu, One United Properties ridică foarte mult ștacheta pe piața imobiliară de la noi”, spune Valentin Ilie, consultant One United Properties pentru participarea la International Property Awards 2019-2020.

„Acest premiu este încă un motiv de bucurie și mândrie pentru echipa One United Properties, după ce în octombrie, la Londra, într-o fază anterioară a competiției, compania noastră și-a adjudecat 4 premii, dintre care 3 de nivelul 5 stele. Această distincție și totodată premieră pentru România este pentru noi o mare onoare. Suntem bucuroși că proiectele noastre sunt recunoscute la nivel internațional și că standardele impuse de compania noastră se aliniază la practici de top de pe piața mondială. One United Properties își confirmă încă o dată, în fața investitorilor, angajamentul de a dezvolta soluții unice în acest domeniu. Succesul proiectului câștigător, One Floreasca City, un proiect multifuncțional și de regenerare urbană, este succesul întregii echipe de proiect și un exemplu reușit de gentrificare”, a declarat Beatrice Dumitrașcu, VP Residential Sales One United Properties.

One Floreasca City devine astfel primul proiect imobiliar din România deținător al unui premiu internațional valoros: cel mai bun proiect internațional la categoria „dezvoltare rezidențială sustenabilă”. One Floreasca City este o dezvoltare mixtă la intersecția Bulevardului Mircea Eliade cu Calea Floreasca, proiect ce se integrează în strategia companiei de a dezvolta pe piața din România proiecte imobiliare cu funcțiune mixtă și de regenerare urbană. One Floreasca City are o componentă rezidențială – One Mircea Eliade, cu 247 de apartamente exclusiviste, și o componentă office – turnul de birouri One Tower, cu 24.000 mp suprafață brută închiriabilă (GLA). Cele patru clădiri vor fi livrate în trimestrul 4 2020.

Premiile International Property Awards (https://propertyawards.net/) sunt dedicate profesioniștilor din domeniul proiectelor rezidențiale și comerciale din întreaga lume, fie că vorbim de birouri de design, arhitectură sau dezvoltatori imobiliare. Premiile sunt împărțite în regiuni care acoperă Africa, Asia Pacific, Arabia, Canada, Caraibe, America Centrală și de Sud, Europa, Marea Britanie și SUA, iar juriul este format din specialiști de top care acoperă toate domeniile de activitate ale categoriilor de premii. Companiile câștigătoare sunt apoi invitate să participe la o gală organizată pentru fiecare regiune în parte și au dreptul să utilizeze logo-ul prestigioaselor distincții în comunicarea publică și de marketing. Fiecare premiu acordat are două niveluri: Award Winner și 5 Stars Winner.

Sus