Oferte locuri de munca top

Preluarea bauMax România, analizata de Consiliul Concurentei

Consiliul Concurenţei analizează concentrarea economică ce se va realiza prin dobândirea controlului unic de către Groupe ADEO SA Franta asupra bauMax România SRL.
Groupe ADEO SA este o companie specializată în achizitionarea, deţinerea, gestionarea şi exploatarea magazinelor tip Do-It-Yourself (DIY). În România, Groupe ADEO SA deţine Leroy Merlin Bricolaj SRL, care operează, în prezent, un magazin tip Do-It-Yourself (DIY) localizat în Bucureşti.
bauMax România SRL operează 15 magazine tip Do-It-Yourself (DIY), în cadrul cărora comercializează o gama variată de produse.
În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr.21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei.
Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.
Consiliul Concurenţei este interesat de punctul de vedere al întreprinderilor terţe, referitor la modul în care concentrarea economică ce urmează a se realiza afectează sau poate afecta concurenţa de pe piaţă.
Observaţiile şi punctele de vedere pot fi transmise în termen de 10 de zile de la data prezentului anunţ, prin fax la nr. 021.405.45.08 sau prin postă la urmatoarea adresă: Piaţa Presei Libere nr.1, corp D1, sector 1, Bucureşti, cod postal 013701, Oficiul Poştal nr. 33.

Sus