Oferte locuri de munca top

Prefabricate produse de Lemacons Galati

Lemacons SRL din Galați vă oferă o gamă largă de elemente prefabricate din beton pentru poduri și podețe: grinzi de pod din beton precomprimat, aripi de pod din beton armat, elemente de podeț din beton armat, dale din beton precomprimat, elevații din beton armat. Acestea sunt produse în conformitate cu standardele în vigoare și pot fi adaptate proiectelor beneficiarilor.

Dincolo de gama standard de elemente pentru infrastructura rutieră, avem flexibilitate pentru realizarea unor proiecte atipice și putem dezvolta parteneriate pentru implementarea unor soluții de construcții inovative.

Utilizarea prefabricatelor executate de Lemacons vă asigură o viteză sporită de montaj datorită flexibilității formelor și designului (elementele sunt ușor de combinat și interschimbat) și vă garantează profitabilitatea lucrărilor favorizând o activitate continuă pe parcursul anului, o productivitate controlată și livrări ritmice conform graficului de montaj. Experiența acumulată cu fiecare proiect, susținută de multiplele certificări pe care le deținem, garantează calitatea și durabilitatea prefabricatelor noastre.

În prezent, producem următoarele tipuri de elemente prefabricate:

     • Grinzi de pod Tip T rasturnat cu H = 42/52 cm cu L = 6-12 m cu sectiune proiectata dupa EUROCOD;
     • Grinzi de pod Tip T cu H = 95-110 cm cu L max pana la 30 m cu sectiune proiectata dupa EUROCOD;
     • Dale Precomprimate D5C/D5M, D4C/D4M, D3C/D3M;
     • Cadre Prefabricate tip P2;
     • Aripi Prefabricate A0;
     • Elevatii Prefabricate tip L0, L1, L2 si L3;
     • Cadre Prefabricate tip C2, C2’, C2’’ si C3;

De asemenea, suntem în curs de modernizare și extindere gama produse elemente prefabricate, putând veni în ajutorul dumneavoastră și pentru alte tipuri de lucrări.

Pentru detalii suplimentare, va stăm la dispoziție

la adresa de e-mail office@lemacons.ro sau

la sediul societății Lemacons SRL din Galați, telefon 0336.401.564

Sus