Oferte locuri de munca top

Precizia inginereasca o intalnesti la semineele marca PEFOC.ro

Pentru multi dintre noi semineul este un simbol al caldurii, protectiei si al familiei insasi. Este insa si un dispozitiv care necesita multa atentie la detalii si munca de intretinere. Cu cat suntem mai prevazatori, cu atat va functiona mai bine, vom proteja familia, dar si casa, de eventuale accidente. Semineul este foarte popular pentru ca ofera, pe langa caldura, o minunata priveliste a butucilor care ard cu trosnete si scantei. Este ideal, asadar, in livingul apartamentului, casei sau cabanei… inchide ochii si imagineaza-ti cum ar arata un semineu in casa ta.

Cand vine vorba despre achizitionarea un semineu pe lemne, tu ca viitor proprietar, trebuie sa stii si anumite detalii tehnice. Pentru ca da, in spatele obiectului finit care ne incanta privirea este munca tehnica si reguli importante de care specialistii tin cont. Fara asta rezultatul nu ne-ar mai bucura asa tare.

Vorbim astazi despre cum pregatim locul unde va fi amplasat semineul:

  1. Se traseaza locul pe care se va face montajul.
  2. Se pregateste gaura de racordare la cosul de fum.
  3. Peretii se dau cu amorsa

Recomandari:    

– in locul pe care se amplaseaza semineul se recomanda decuparea parchetului si inlocuirea acestuia cu gresie, marmura, travertin sau alte materiale de placat dure. Daca se doreste sa ramana parchetul se recomanda dupa montaj aplicarea unei sticle securizate in fata focarului pe pardoseala.

– sub semineu se recomanda ca sapele sa nu aiba izolatie sau incalzire datorita greutatii focarului.

– in cazul in care sapele deja exista si sunt izolate sau au incalzire in ele se recomanda zidirea semineului pe o placa de betonit, marmura, granit sau travertin mai mare pentru a distribui greutatea.

– gaura de racordare la cosul de fum trebuie sa fie la o inaltime minima de 1,5 m de la nivelul pardoselii, in caz contrar pot fi intampinate dificultati la racordarea focarului.

– asigurati-va ca racordarea se va face la un cos de fum functional si bine dimensionat.

Daca va aflati in situatia demararii unei constructii semineu, echipa PEFOC este pregatita sa va ofere cele mai bune servicii de montaj, astfel incat dumneavoastra sa aveti la final proiectul mult visat. Pe langa serviciile autorizate pe care le ofera, gasesti la ei si diverse modele de focare seminee oradea, pe lemne sau decorative, soba, termoseminee, accesorii, toate la un nivel inalt de calitate. Te-ai gandit ca puteai gasi intr-un singur loc toate aceste servicii oferite la standarde inalte de calitate?

„Daca doresti constructia unui semineu in stil profesional de catre meseriasi instruiti in acest sens, nu ezita sa ne contactezi pentru a-ti recomanda cel mai apropiat mester de seminee partener pefoc.ro care te poate ajuta cu executia semineului dorit cat si cu sfaturi in a face alegerea potrivita.”

Si nu doar noi ii recomandam ca specialist cand vine vorba se seminee, ci si sutele de romani care anual apeleaza la serviciile lor pentru ca au incredere si stiu unde sa caute atunci cand vor seminee bine facute.

 „Noi, cei de la Pefoc.ro, garantam pentru pregatirea temeinica si profesionalismul mesterilor nostril”.

Alege sa te bucuri de rezultatul si lucrarea finala si lasa specialistii sa isi faca treaba! Intra pe site-ul lor www.pefoc.ro si alege semineul care vrei sa iti schimbe atmosfera din casa.

Noi facem tot, tu doar pui pefoc!”

Sus