Oferte locuri de munca top

POS CCE: 90 de proiecte de pe lista de rezerva pot fi semnate

1997.jpg Pana la finele acestei luni peste 90 de proiecte de pe lista de rezerva a POS CCE vor putea fi semnate. Valoarea acestora este de peste 80 milioane de euro.
Pentru ca acest lucru sa fie posibil Ministerul Fondurilor Europene a suplimentat bugetul apelului pentru proiectele de investitii mari pentru IMM-uri.
Eugen Teodorovici, ministrul fondurilor europene, si-a propus sa nu piarda niciun euro din fondurile alocate pentru POS CCE. „Doresc sa plecam in aceasta discutie de la ideea ca trebui sa ajungem la minimum 500 de milioane de euro, valoarea facturilor trimise catre Comisia Europeana pana la final de an, pentru a evita pierderi de bani asa cum s-a intamplat in trecut, cand din incompetenta, s-au pierdut aproximativ 20 milioane de euro din cauza unui fost sef al Autoritatii de Management. De asemenea, fac apel catre beneficiari sa foloseasca noul sistem de decontare pentru ca trebuie sa intelegem ca momentul 2015, pana la care trebuie finalizate contractele, este foarte aproape”, a subliniat ministrul Eugen Teodorovici.
In ceea ce priveste urmatorul cadru financiar 2014-2020, in prima parte a lunii iulie va fi trimisa oficial catre Comisie prima varianta a Programului Operational Competitivitate.

Sus