Oferte locuri de munca top

PORR intră în prima ligă cu ratingul ESG Prime 

PORR, al doilea grup de construcții din Austria ca mărime, a urcat pe primul loc în clasamentul sustenabilității întocmit de agenția internațională de rating ISS ESG pentru sectorul său de activitate. Ratingul C+ acordat îi conferă statutul Prime, iar PORR devine astfel cea mai sustenabilă companie de construcții de pe piețele sale interne, în special Austria și Germania.
„PORR înregistrează un bilanț solid la capitolul ESG, iar distincția de față este cea mai bună dovadă în acest sens. Acest rating reprezintă pentru noi un mare pas înainte și demonstrează că suntem lideri în sectorul nostru de activitate și pe piețele noastre”, Karl-Heinz Strauss, CEO PORR.

Potrivit ISS, companiile Prime sunt lideri la capitolul sustenabilitate în domeniile lor de activitate. Pentru a le evalua și a calcula ratingul ESG, agenția selectează peste 100 de criterii specifice sectorului respectiv, aferente pilonilor Mediu (E), Social (S) și Guvernanță (G). În același timp, ține seama de riscurile și oportunitățile unei companii prin evaluarea așa numitelor aspecte-cheie relevante pentru sectorul în cauză.

PORR – campioană europeană ESG în domeniul construcțiilor

Criteriile ESG constituie factori importanți pentru atragerea de investiții. PORR și-a stabilit obiective clare și ambițioase în ceea ce privește sustenabilitatea, crescând gradual transparența pe această temă. Având statutul Prime din partea ISS, PORR este – pe piețele sale interne – cea mai bine clasată companie din sectorul său de activitate, pe baza criteriilor ESG.

Sus