Oferte locuri de munca top

Podurile de cale ferata peste Dunare vor costa 122 de milioane de lei

2122.jpg Proiectul pentru reabilitarea podurilor de cale ferata peste Dunare va fi implementat de asocierea SC Arcada Company SA – SC Metabet C.F. SA – SC Compania Constructii Feroviare SA, oferta declarata castigatoare in urma licitatiei publice.
Proiectul urmeaza a se desfasura pe o perioada de 23 de luni de la data semnarii contractului. Lucrarile au fost atribuite pe criteriul pretului celui mai scazut, respectiv peste 122 de milioane de lei, potrivit comunicatului CFR.
CFR va semna in contractul in perioada urmatoare si anunta ca ceilalti ofertanti nu au depus contestatii.
Proiectul „Lucrari de reabilitare a podurilor de cale ferata peste Dunare – km 152+149 si km 165+817, linia CF Bucuresti -Constanta” este finantat in proprortie de 85% din fonduri europene de coeziune, contributia de la bugetul de stat fiind de 15%.
„Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA va asigura, prin lucrarile de reabilitare demarate, alinierea infrastructurii feroviare din Romania la parametri tehnici si operationali de nivel european”, se arata in comunicat. Prin lucrarile de reabilitare CFR urmareste interoperabilitatea cu reteaua feroviara europeana.

Sus