Oferte locuri de munca top

Ploiesti: Contractul de modernizare a traseului tramvaiului 102 a fost atribuit

335.JPG Traseul tramvaiului 102 din Ploiesti va fi reabilitat cu fonduri europene. Executantul lucrarilor va fi asocierea Mari Vila Com – Leonhard Weiss – Aquila Construct – ELCO Bucuresti. Contractul de executie a fost incheiat in aceasta saptamana intre Primaria Ploiesti si asociere. Pretul ofertat de castigatoare a fost de 30,67 milioane lei, durata de executie fiind de 15 luni de la data semnarii contractului.
Linia de tramvai 102 va fi modernizata pe o lungime de 4,55 km, cale simpla de rulare. Proiectul cuprinde: refacerea infrastructurii si suprastructurii caii de rulare a tramvaiului; refacerea liniei aeriene de contact; refacerea stalpilor de sustinere a retelei de contact; amenajari ale amprizei de tramvai, inclusiv a statiilor de tramvai; amenajari legate de colectarea si evacuarea apelor din precipitatii si a apelor de infiltratie; reabilitarea infrastructurii rutiere.
Procedura de atribuire a debutat in iunie 2013, prin deschiderea ofertelor. La licitatie au participat 11 ofertanti, insumand un numar de 47 societati in asociere, subcontractanti si terti sustinatori. Procedura adoptata pentru atribuirea acestui contract a fost licitatia deschisa, criteriul de atribuire fiind „pretul cel mai scazut”.
Sursele de finantare ale proiectului sunt bugetul local al municipiului Ploiesti si asistenta financiara nerambursabila din cadrul Programul Operational Regional 2007 – 2013 (98% din valoarea eligibila a proiectului).

Sus