Oferte locuri de munca top

PIATRAONLINE lansează 10DesignBlog

Proiect pentru tinerii pasionați de artă decorativă și design de interior

vizual-10designblog

 

 

Iubești designul și arhitectura? Vrei să îți împărtășești pasiunea pe propriul tău blog? Cu ocazia aniversării de 10 ani, PIATRAONLINE  lansează o provocare pentru tinerii pasionați de artă decorativă și design interior oferind 10 bloguri la cheie.

Sub conceptul 10DesignBlog, http://10designblog.piatraonline.ro/, PIATRAONLINE pune la dispoziție câte o platformă online designerilor de interior și arhitecților care se află la început de drum sau tuturor celor pasionați de acest domeniu. Astfel, liderul în materiale de construcții din piatră naturală pornește în căutare de tineri dornici să se exprime în scris despre tot ceea ce e frumos: de la decorațiuni, la locuri din tară sau din lume.

„După 10 ani de proiecte frumoase realizate împreună cu cei mai buni designeri și arhitecți, PIATRAONLINE caută 10 idei de blog pe care să le premieze cu tot suportul necesar lansării în blogosferă.De la alegerea unui nume inspirat pentru blog, până laworkshop-uri de design, copywriting și artă fotografică,plus un eveniment de premiere dedicat exclusiv celor 10 câștigători. Credem cu tăriecă este important ca majoritatea arhitecților și designerilor să aibă o platformă unde să se poată mândri cu talentul creativ și să-și dezvolte un portofoliu puternic”, susține inițiatorul proiectului Mariana Brădescu-Constantinescu, fondatorul proiectului 10DesignBlog.

Pentru a se înscrie în campanie, cei interesați sunt rugați să acceseze http://10designblog.piatraonline.ro/și să urmeze pașii din formular.

 

Perioada de înscriere are loc în intervalul 10 februarie – 10 martie 2017, urmând ca fericiții câștigători să fie desemnați până pe10 aprilie 2017. Cei 10 finaliști vor fi premiați în cadrul evenimentului de aniversare a 10 ani de PIATRAONLINE ce va loc în luna mai!

Juriul este format din Elis Popescu (co-fondator şi redactor-şef designist.ro), arh. Eduard Baicu (www.phenomenalaboratory.com) arh. Hamid Nicola Katrib (www.hamid-nicola-katrib.ro), şi Mariana Brădescu-Constantinescu (PIATRAONLINE).

PIATRAONLINE le mulțumește partenerilor care susțin această inițiativă: Designist.ro, Alistmagazine.ro, Spatiulconstruit.ro, Natalia Berezovskaia – designer de interior și blogger la www.creativ-interior.ro, 2activePR, Marks și Headstart Creative Agency.

#10DesignBlog #GeneratorDeInspiratie #Piatraonline10ani

 

Despre PIATRAONLINE
Primul magazin online din România dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajări interioare și exterioare. Compania ROCK STAR CONSTRUCT, sub care operează brandul PIATRAONLINE, are o istorie de 10 ani pe piața românească și este în topul furnizorilor de piatră naturală din țară. 

În ultimii ani, PIATRAONLINE a cunoscut o creștere spectaculoasă — de la dezvoltarea colaborărilor cu cariere de piatră aflate în străinătate (piatră naturală disponibilă în magazinul online și în showroom provine din cele mai bune cariere din lume, precum Spania, Grecia, India, Turcia, Egipt , Brazilia ), la deschiderea celui mai mare showroom de piatră naturală din România (peste 1000 de metri pătrați și 100 de spații-concept care pun în valoare frumusețea pietrei naturale).  

În noiembrie 2016, PIATRAONLINE a câștigat locul I la categoria „Casă, Grădina și Unelte” în cadrul celei de a 11-a ediții anuale a Galei Premiilor eCommerce (GpeC).

Adresă showroom: Aleea Teişani nr 137A, Sector 1, Bucureşti.

Mai multe detalii aici: www.piatraonline.ro

Social Media: https://www.facebook.com/PIATRAONLINE

Video prezentare showroom: https://youtu.be/GBcpneNho0Q

 

Sus