Oferte locuri de munca top

Piata de pavaje rezidentiale este in crestere

Bugetul mediu pentru romanii preocupati de amenajarea exterioara a locuintei a fost de 10.000 lei, suma care include atat materialele cat si manopera. Suprafata medie a fost de 100 mp, in crestere cu 5% fata de anii anteriori.
In functie de mediul de rezidenta, romanii se orienteaza fie catre depozitele mici axate pe comertul traditional in zonele rurale, fie catre magazine de bricolaj, prezente in special in zonele urbane. Dintre culorile pe care ei le aleg cele mai des folosite sunt mixurile de culori patinate, antracit, alb-crem, potrivit datelor furnizate de compania Elis Pavaje.
„Pe langa tendinta evidenta de modernizare a amenajarilor exterioare, este din ce mai clar ca dupa anii de criza economica, atunci cand romanii s-au concentrat pe finisajele interioare de maxima necesitate, acum incep sa investeasca si in amenajarea exterioarelor”,a declarat Directorul General al Elis Pavaje, Emil Gota, cu privire la evolutia pietei.
Compania Elis Pavaje a inregistrat in 2013 o crestere de 33% a vanzarilor de pavaje rezidentiale, se arata in comunicat.

Sus