Oferte locuri de munca top

Piata de izolatii : Knauf Insulation inglobeaza Guardian

Compania producatoare de produse de izolatii Knauf Insulation a finalizat procesul de preluare a Guradian.
Tranzactia cuprinde Guardian Fiberglass, companie de varf in livrarea de izolatii in constructii si Guardian Produse Laminate de Constructii.
Astfel in urma tranzactiei Guardian Fiberglass va fi incorporata Knauf iar divizia de produse laminate va functiona sub numele de Silvercote.
“Acesta este un punct de reper pentru Knauf Insulation. Achizitia este un pas important in demersul nostrum de a deveni lideri mondiali in sisteme de eficienta energetica pentru cladiri (…) Combinand talentul a doua organizatii complementare va ajuta la crearea unei companii exceptionale cu abilitati de leadership in tehnologie, inovatie si sustenabilitate. Knauf Insulation planuieste o retehnologizare a locatiilor Guardian iar procesul de transformare va incepe in acest an”, a declarat Mark Andrews, CEO al diviziei din America de Nord.
In Romania Knauff Izolatii ofera produse pentru izolatii si solutii pentru eficienta energetica a cladirilor si locuintelor. Printre produsele comercializate se numara placi fabricate din fibre minerale, lipite cu rasina sintetica modificata, cu aditivi impermeabili si fungicizi, vata minerala bazaltica sau de sticla etc.

Sus