Oferte locuri de munca top

PENOPLEX, un important producător internațional de materiale de construcții, și-a consolidat poziția în Europa

ORANGE TOWER SRL, o filială a PENOPLEX SPb LLC, și-a consolidat poziția pe piața europeană.

Uzina pentru producerea izolației termice de înaltă calitate PENOPLEX (din spumă de polistiren extrudate), deschisă de PENOPLEX SPb LLC în vara anului 2021 în orașul Ungheni din Republica Moldova, a atins capacitatea maximă de producție.

Volumul total de producție al noului amplasament este de peste 500 mii m3 de plăci termoizolante pe an.

Fabrica din Ungeni este dotată cu echipamente performante, eficiente din punct de vedere energetic și energetic, de la producători de renume mondial, și un laborator profesional pentru testarea și controlul calității produselor.

Locația geografică avantajoasă a noii producții ne permite să satisfacem nevoile piețelor din toate țările și regiunile europene în materiale de construcție de înaltă calitate, în cel mai scurt timp posibil, și la prețuri atractive pentru cumpărători.

Izolarea termică eficientă sub marca PENOPLEX este utilizată cu succes în Moldova și exportată în România, Ungaria, Ucraina, Polonia, Germania, Italia, Republica Cehă și alte țări din regiunea Balcanică.

Pe piața europeană, compania oferă o gamă largă de produse concepute atât pentru construcții industriale și civile, cât și pentru construcții de locuințe private.

Portofoliul ORANGE TOWER SRL include următoarele mărci de izolație termică eficientă din punct de vedere energetic:

  • PENOPLEX GENERAL 150 și PENOPLEX BASE sunt un tip universal de izolație termică. Se utilizează pentru plinte, pereți, podele, acoperișuri, balcoane, logii, precum și ca umplutură pentru îmbinări de dilatare.
  • PENOPLEX STRONG și PENOPLEX EXTRA sunt un tip universal de plăci de izolare termică pentru structurile încărcate. Soluția optimă pentru fundații, pardoseli, stilobate, acoperișuri exploatate, sisteme de pavaj și amenajare a teritoriului.
  • PENOPLEX WALL 150, PENOPLEX BASE FK și PENOPLEX STRONG FK sunt un tip special de plăci de izolare termică pentru utilizare sub tencuială sau finisarea fațadelor de țiglă. Plăcile au o suprafață striată, care îmbunătățește semnificativ aderența compozițiilor de tencuială-adeziv la suprafața materialului.

Plăcile de izolare termică sunt disponibile în dimensiuni 1185 x 585 mm și 2400 x 600 mm, grosimea variază de la 20 la 150 mm, Rezistența la compresiune variază de la 150 la 700 kPa.

PENOPLEX ® este un material ecologic, nu conține și nu emite substanțe nocive: nu există fibre fine și praf în compoziția sa.

Plăcile PENOPLEX sunt produse utilizînd o tehnologie fără freon, din polistiren de uz general de înaltă calitate.

Jucăriile pentru copii, ambalajele alimentare și papetăria sunt produse din aceeași materie primă ecologică.

În plus, PENOPLEX® are rezistență biologică, ceea ce presupune că microorganismele dăunătoare, ciupercile și mucegaiul nu vor apărea în structurile clădirilor.

Compania este mândră de progresele realizate în direcția ecologică, și continuă să facă tot posibilul pentru a menține lumea curată pentru noile generații!

Printre altele, PENOPLEX are un coeficient scăzut de conductivitate termică – nu mai mult de 0,034 W / m * K, practic zero absorbție a apei și rezistență ridicată la compresiune. Plăcile sunt durabile, ușoare, nu se prăbușesc și nu pierd în timp formele geometrice, păstrându-și toate proprietățile neschimbate pe întreaga durată de viață.

Portofoliul de servicii suplimentare furnizate de către companie clienților și partenerilor săi este mare și continuă să fie completat cu soluții noi.

Compania PENOPLEX oferă o gamă completă de servicii de consiltanță în procesul de construcție a obiectului, nu numai de la etapa de proiectare până la punerea în funcțiune, ci și ulterior pe tot parcursul ciclului de viață a construcției.

Oferă consultații privind alegerea materialelor și soluțiilor tehnice, calcule, asistență tehnică în timpul proiectării, servicii pentru BIM, cataloage de noduri, asistență pentru instalare, supravegherea instalării, selectarea și furnizarea întregii liste de permise pentru examinare, asistență tehnică în timpul funcționării, instruire, garanții – aceasta fiind doar o mică parte din ceea ce compania oferă partenerilor săi europeni.

În același timp, compania nu se oprește aici.

Pe termen mediu, PENOPLEX va continua să-și extindă activ capacitățile de producție în cadrul conceptului de dezvoltare teritorială și în conformitate cu cererea tot mai mare a pieței europene a construcțiilor, precum și să-și mărească portofoliul de soluții și servicii.

Prima fabrică pentru producția de materiale termoizolante din spumă de polistiren extrudat a Penoplex SPb Ltd. a început activitatea în 1998 în Rusia. Astăzi compania are 13 fabrici în Rusia și Europa.

Produsele PENOPLEX sunt utilizate pe scară largă în construcții în Europa, Asia și SUA. Livrările plăcilor pentru izolație termică PENOPLEX sunt efectuate în 36 de țări ale lumii.

Pentru a obține sfaturi cu privire la achiziționarea produselor companiei, pentru consultanță tehnică, precum și pentru a comanda programe de instruire, vă rugăm să citiți informațiile de pe site-ul www.penoplex.com sau contactați reprezentanții PENOPLEX prin telefon :+ 373 69970456 Sergiu Chipar sau expediați un e-mail la sales@penoplex.com

 

 

 

 

Sus