Oferte locuri de munca top

PDL cere premierului sa prezinte prioritatile pentru perioada 2014-2020

Partidul Democrat Liberal ii cere premierului Victor Ponta sa prezinte in Parlament prioritatile de finantare din fondurile europene 2014-2020.
Partidul Democrat Liberal a depus la inceputul acestei saptamani o solicitare la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor prin care cere prezenta premierului Victor Ponta in Parlament pentru a discuta despre stadiul negocierilor cu Comisia Europeana in ceea ce priveste utilizarea fondurilor europene alocate pentru perioada 2014-2020.
Alexandru Nazare, vicepresedintele PDL, a precizat:
„Astazi a fost votata in Parlament legea pentru aprobarea ordonantei care da Ministerului Fondurilor Europene atributii in ceea ce priveste negocierea Acordului de Parteneriat si a programelor operationale pentru perioada 2014 – 2020. Este revoltator ca, la trei luni de la inceperea noii perspective financiare a UE, Romania nu doar ca nu a trimis la Bruxelles documentele privind prioritatile de finantare pe urmatorii sapte ani, ci abia acum stabileste institutia care ar trebui sa negocieze. Premierul Ponta este in acelasi timp preocupat de faptul ca fondurile europene nu vor fi suficiente pentru a ne rezolva toate problemele. Ponta se pare ca n-a reusit sa citeasca povestea lui Habarnam nici pana acum, si, desi actualul Guvern habar nu are ce sa faca cu fondurile europene, se plange ca sunt prea putini bani”.
PDL semnaleaza de asemenea ca, desi nu avea atributii explicite in acest sens, Ministerul Fondurilor Europene a publicat o noua varianta a Acordului de Parteneriat, documentul care va sta la baza utilizarii fondurilor europene alocate Romaniei pentru perioada 2014-2020.

Sus