Oferte locuri de munca top

Pasajul Mihai Bravu va fi gata pana la sfarsitul anului

1696.jpg Primul din cele doua poduri ale Pasajului suprateran Mihai Bravu din Capitala, a fost deschis ieri circulatiei.
„Deschidem circulatia pe primul pod al pasajului Mihai Bravu si lucram in ritm alert la cel de-al doilea pod. Avem speranta ca spre sfarsitul acestui an si cel de al doilea pod va fi finalizat”, a declarat Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei.
Lucrarile continua la cel de-al doilea pod. Astfel, din totalul de 11 pile ale podului sunt finalizate 3, coloanele forate sunt executate in proprotie de 90%, iar podul metalic este realizat in proportie de 60%.
Pasajul Mihai Bravu supratraverseaza Splaiul Unirii si Dambovita pe de-o parte, iar pe de cealalta parte, intersectia Mihai Bravu cu Calea Vacaresti, realizand continuitatea traficului, in corelare cu viitorul pasaj subteran de la Piata Sudului, la care urmeaza sa demareze lucrarile.
Pasaj Mihai Bravu este compus din doua poduri supraterane paralele. Primul pod (Calea Vacaresti-Mihai Bravu) are o lungime de 675 m, iar cel de-al doilea pod 688 m ( Mihai Bravu-Calea Vacaresti). Latimea celor doua poduri este de 7,8 m.
Lucrarile sunt executate de compania italiana Astaldi, care a facut parte si din consortiul care a realizat Pasajul Basarab.

Sus