Oferte locuri de munca top

Pasaje si poduri in planul de investitii al Primariei Brasov pe 2014

159.jpg Investitiile majore avute in plan de Primaria Brasov in acest an vor viza in primul rand constructia de pasaje si poduri, reabilitarea termica si reabilitarea sistemul de incalzire a institutiilor de invatamant. In acelasi timp orasul va continua sa atraga fonduri europene pentru imbunatarirea serviciilor sociale, sprijinirea mediului de afaceri sau dezvoltarea turismului, se arata in planul de investitii propus pentru 2014.
Astfel, in programul de reabilitare de termica urmeaza sa fie incluse in acest an doua scoli si trei licee. In schimb pentru programul de reabilitare a sistemelor de incalzire sunt propuse doua gradinite si doua scoli. De asemenea se vor efectua lucrari de reparatii capitale la doua obiective, iar doua institutii vor fi extinse.
Pe partea de infrastructura rutiera se vor realiza accesul rutier str. Lunga – str. M. Eminescu intersectie str. Furcii. De asemenea vor incepe lucrarile de reabilitare a pietei Sfatului. Se are in vedere si realizarea pasajului Fartes, a pasajlui subteran Micsunica, a podurilor str. Lanii – Canal Timis si str. Zizinului R. Timis.
Pe partea de turism se va amenaja o partie de sanie in Poina Brasov si se va exitnde domeniul schiabil.
Din fonduri europene urmeaza sa se realizeze modernizarea integrala a sistemelor de iluminat public si cresterea sigurantei publice. Totodata se va construi un centru de afaceri si centrul de dezvoltare aplicata „Transilvania Motorland”.

Sus