Oferte locuri de munca top

Participa pe 7 si 8 aprilie la primele evenimente din 2014 dedicate arhitectilor si proiectantilor

833.jpg *ADVERTORIAL
Va invitam sa va alaturati primelor evenimente din Romania din acest an dedicate arhitectilor si proiectantilor. Peste 350 de arhitecti si peste 200 de proiectanti de instalatii vor participa la cele doua expoconferinte internationale din aprilie dedicate exclusiv specialistilor: Expoconferinta de Arhitectura de Interior GIS 2014 si Expoconferinta Proiectantilor si Antreprenorilor de Instalatii CONTRACTOR 2014.

Vor prezenta peste 50 de speakeri si invitati speciali din Romania, Marea Britanie, Danemarca, Polonia, Rusia, Austria, Olanda, Elvetia si Germania, arhitecti si proiectanti de instalatii. Vor fi prezentate proiecte de arhitectura si proiecte de instalatii premiate in ultimul an la nivel international, proiecte recent finalizate sau in curs de finalizare, proiecte viitoare, exemple de buna practica din domeniul arhitecturii si din industria instalatiilor.

Pe 8 aprilie va avea loc sesiunea speciala comuna dedicata cladirilor de patrimoniu, moderata de Liviu Mihaiu.

Va invitam sa vizualizati programele actualizate ale conferintelor de pe 7 si 8 aprilie pe http://www.iegis.rowww.iegis.ro si http://www.instalatii.contractor.com.rowww.instalatii.contractor.com.ro.

Simultan cu programul celor doua conferinte va avea loc expozitia tematica dedicata companiilor cu solutii pentru arhitectura de interior si pentru industria instalatiilor.

Co-organizatori si parteneri institutionali: Ordinul Arhitectilor din Romania, Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania, Comitetul National Roman de Iluminat, Institutul National al Patrimoniului.

GIS si CONTRACTOR sunt evenimente create de ABplus Events si fac parte din seria expoconferintelor internationale pentru arhitecti si contractori, alaturi de INGLASS, RIFF si LAUD, organizate in acest an la Bucuresti, Varsovia si Budapesta. Va invitam sa aflati mai multe din http://http://issuu.com/architecture2014/docs/2014_events_architects_contractorsprezentarea generala a evenimentelor. Data, locatia: 7-8 aprilie 2014, Bucuresti
Structura evenimentelor: expoconferinte – sesiuni plenare, workshop-uri specializate, expozitii tematice
Sponsori: ABB, BASF, SKYLUX, DAIKIN, VELUX, VAILLANT, IMMERGAS, CLIMATHERM
Parteneri media principali: Igloo, Tehnica Instalatiilor
Partener de comunicare: Zeppelin
Partener Media Online: Spatiul Construit
Parteneri media: Arhitectura, Arhitext, Arena Constructiilor, Roarhitect, Inspirationist, Pardoseli, Spa Magazin, Mansarde si Acoperisuri, Revista Constructiilor, Instalatorul, Electricianul, E-architect, Archilovers, World Architecture
Website: www.iegis.ro, www.instalatii.contractor.com.ro
Contact: gis@abplusevents.com, contractor@abplusevents.com

Sus