Oferte locuri de munca top

Parteneriatul Eden & Xplorate Group – De la concept la un ansamblu de excepție cu apartamente de colecție în Cortina126, situat pe strada Erou Iancu Nicolae 126 F

Ne plac parteneriate de lungă durată iar cel despre care vă povestim astăzi ocupă un loc  important în rândul celor cu care ne mândrim. În cadrul acestui parteneriat ne bucurăm să fim parte dintr-un proiect vizionar, deosebit pe piața de profil din România și devenit un reper în zona de investiții imobiliare care merită toată atenția dumneavoastră.

Eden Capital Development și Xplorate Group au colaborat de la începutul dezvoltării imobiliare Cortina126, situat pe str. Erou Iancu Nicolae 126F, un proiect de anvergură cu execuție custom, colaborare care a pus încă un proiect pe harta comună a celor două companii și care a adus un plus valoare ambelor domenii de activitate.

Efortul comun a fost reprezentat cu profesionalism și o viziune orientată spre progres subliniate de către toți implicați, proiectul punând în lumină soluții tehnice interesante și o desfășurare de forțe care merită toată atenția.

Cortina126, un ansamblu rezidențial de excepție, inovativ și care a adus plus-valoare zonei Erou Iancu Nicolae, adiacentă școlilor de prestigiu din nordul Bucureștiului, oferă o disponibilitate de doar 26 de apartamente cu 3, 4 și 5 camere, din totalul celor 210. Cu o suprafață construită desfășurată de 21.067 mp (suprateran) și 10.845 mp (subteran), proiectul se distinge prin atenție deosebită acordată fiecărui detaliu, iar eleganță și rafinament din viziunea dezvoltatorului au fost transpuse în opera și au atras atenția tuturor celor interesați. Toate detaliile le puteti găsi pe siteul proiectului, cortina126.ro

Colaborarea strânsă între Eden Capital Development, Xplorate Group și OCPI Ilfov demonstrează angajamentul comun pentru excelență și inovație în industria imobiliară. Echipa Xplorate  Group ce s-a ocupat de acest proiect, alcătuită din Violeta Duțu, Georgiana Soare, Alexandru Neacșu, Cristina Cîrstea, Alexandru Dimache, Cătălin Tița și Lucian Enache, spune povestea unei experiențe vaste și aduce în discuție pasiunea antrenată în crearea acestui ansamblu high-end.

Colaborarea cu OCPI Ilfov evidențiază buna colaborare și comunicare, rezultatele obținute reflectând soluțiile optime care au sprijinit buna desfășurare a lucrărilor.

Experiența și expertiza întregii echipe Xplorate Group, cunoașterea legislației în vigoare,  modalitatea de lucru și echipamentele folosite care au sprijinit buna desfășurare a lucrărilor, s-a concretizat într-un rezultat excelent, cu un timp de lucru eficient.

Serviciile de calitate oferite în cadrul proiectului din partea echipei  Xplorate Group, începând de la asistență topografică în șantier și terminând cu documentații cadastrale (înscriere construcție, apartamentare și dezmembrare), au asigurat livrarea unui produs final corect pe toate planurile implicate într-o  dezvoltare rezidențială.

Proiectul a antrenat întreaga echipă în vederea obținerii celor mai bune rezultate, timpul alocat măsurătorilor pe teren, prelucrării în format digital și interpretării rezultatelor fiind cu generozitate redus datorită energiei declanșate unitar.

Xplorate Group oferă nu doar servicii de măsurători topografice sau geodezie ci și fotogrammetrie, scanare laser 3D (cuprinzând modelarea 3D, relevee 2D, DTM, Scan-to-BIM), măsurători pentru urmărirea în timp a construcţiilor (monitorizare tasări și fîsuri), asistenţă topografică în şantier, calcul suprafețe conform standarului BOMA, cu acoperire naţională şi internaţională. Aceste servicii integrate ajută în dezvoltarea proiectelor de construcţie.

Vă invităm să urmăriți evoluția acestui proiect impresionant, să descoperiți și alte lucrări,  marca Xplorate Group, pe paginile de social media dedicate, în revistele de specialitate și pe site-ul: xplorate.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sus