Oferte locuri de munca top

Parcele din Eurobusiness Parc Oradea au fost scoase la licitatie

2275.jpg Eurobusiness Parc Oradea organizeaza o licitatie deschisa in vederea concesionarii celor sase parcele disponibile in parcul industrial Eurobusiness I si II. Destinatia parcelelor o reprezinta constructia de hale/cladiri pentru activitati de productie si servicii.
Durata maxima a concesiunii este de 25 ani, incepand de la data semnarii contractului. Redeventa minima ca baza de pornire a licitatiei este de 8 euro/mp/25 de ani, fara TVA.
Ofertele pot fi depuse in perioada 15 iulie – 30 iulie in cadrul Primariei Oradea. Deschiderea ofertelor va avea loc in data de 30 iulie 2014.
Parcul industrial se desfasoara pe o suprafata de 121 de ha terenul fiind proprietatea Municipiului Oradea. Acesta are un front stradal pe E60 de 1,2 km, fiind situat la 4 km de granita cu Ungaria si avand legaturi directe la importante rute comerciale.
Euro Business Parc Oradea a fost constituit printr-un ordin al Ministerului Administratiei si Internelor, fiind administrat de Eurobusiness Parc, societate detinuta in procent de 100% de Municipiul Oradea.

Sus