Oferte locuri de munca top

Parcare supraetajata la Oradea

1341.JPG Complexul multifunctional cu parcare supraetajata in zona Tribunalului din Oradea a fost finalizat si va fi deschis publicului in data de 15 mai.
Lucrarile au fost demarate in luna august 2012 de catre SC Administratia Domeniului Public SA. Costurile de executie s-au ridicat la suma de 16,74 milioane lei fara TVA.
Cu ocazia receptiei lucrarilor, primarul Ilie Bolojan a declarat: „Oradea este cel de-al patrulea oras din Romania care are parcare supraetajata. Administratia locala spera ca aceasta parcare va fi un succes, iar pentru aceasta trebuie sa motivam pe toti cei care parcheaza in aceasta zona sa utilizeze complexul de parcare supraetajata de pe strada Tribunalului”.
Cladirea va avea mai multe functiuni: pe o suprafata de 13.133 mp sunt amenajate 457 locuri de parcare, iar pe o suprafata de 1.009,35 mp sunt spatii comerciale si servicii.
O treime din cladire are regimul de inaltime de demisol si parter, doua etaje si terasa, iar doua treimi din cladire au regim de inaltime de subsol+ parter+ 3 etaje si terasa.
Parcarea va fi preluata de catre Administratia Imobiliara Oradea, care o va administra in viitor.

Sus