Oferte locuri de munca top

Panourile fotovoltaice și relația lor în raport cu scanarea 3D

Cu o experiență de peste 14 ani, specializată în domeniul măsurătorilor topografice și al scanării, Eurosurvey anunță păstrarea bunelor practici cu extinderea permanentă în domenii conexe, cel mai nou serviciu din portofoliul companiei cuprinzând scanarea 3D pentru panourile fotovoltaice.

Din categoria lucrărilor pe care le pune la dispoziția clienților săi, Eurosurvey este o companie privată care asigură servicii de scanare 3D folosind echipamente de ultimă generație cu rezultate notabile în colaborările întreprinse în activitățile curente.

Având o experiență relevantă și o echipă orientată spre progresul continuu, compania anunță economisirea cu 50 de procente din timpul necesar măsurătorilor cu ajutorul scanării 3D. Proiectul care a înregistrat această performanță cuprinde scanarea 3D a peste 16 hectare de teren și s-a realizat în condiții optime și econimisire de timp.

Viziunea reprezentanților companiei Eurosurvey este ca în următoarea perioadă să scaneze cu aceleași rezultate și alte suprafețe sau obiective, oferind colaboratorilor rezultate rapide în același condiții de siguranță și calitate.

Transformarea unei viziuni într-un plan al acțiunilor prezente și viitoare este obiectivul nostru principal, satisfacerea cerințelor clienților noștri respectând legislația în vigoare, termenele asumate și standardele de calitate care ne reprezintă fiind întotdeauna pe primul plan.

Portofoliul de lucrări care ilustrează efortul colectiv al echipei de a integra proiecte din diverse arii de interes cuprinde atât lucrări dezvoltate pe plan local cât și european.

Eurosurvey asigură întreaga paletă de clienți de fluxul neîntrerupt al activității desfășurate, energia cu care își îndeplinesc sarcinile căpătând forțe noi în fiecare zi.

Implicarea companiei Eurosurvey în diferite proiecte creează oportunități de dezvoltare care merită menționate, viteza de realizare a scanării 3D și rezultatele înregistrate permițând economii considerabile atât în ceea ce privește resursa de timp cât și resursele financiare implicate.

Anunțăm pe această cale deschiderea către oportunități de lansare pentru parteneriate privind realizarea masuratorilor de scanare 3D în raport cu orice suprafețe. Părțile direct participante cunoscând beneficii ca cel menționat anterior și multe altele, specifice domeniului de activitate.

Panourile fotovoltaice fac parte din tehnologia de ultimă generație din gama energiilor regenerabile și reprezintă o opțiune viabilă atât pentru gospodăriile mici – ce utilizează alimentarea cu energie electrică în regim casnic cât și pentru proiectele de mai mare anvergură, care necesită instalații electrice pe suprafețe de mari dimensiuni.

Folosirea lor la scară largă capătă dimensiuni semnificative la nivel național, energia verde absorbind proiecte numeroase și fiind o sursă alternativă de energie pentru diverși consumatori. Se bucură de sprijin în implementare și din partea organizațiilor ce promovează energia verde la nivel european și păstrează, în linii mari, un nivel de accesibilitate coerent atât pentru persoanele fizice cât și pentru cele juridice.

Eurosurvey vine în sprijinul consumatorilor care își propun să adopte astfel de soluții tehnice și oferă servicii de scanare 3D realizate în timp record, echipamentul folosit asigurând cu acuratețe toate informațiile necesare. Exportarea informațiilor pe suport 3D BIM pentru arhitecți, proiectanți și constructori, a modelului 3D digital complet pentru construcții sau obiecte și a măsurătorilor precise cuprinse în întreaga rază de scanare (până la 340 m) fac din soluția propusă de echipa Eurosurvey una ideală.

„Echipa Eurosurvey păstrează standardul de calitate care situează compania în topul furnizorilor de servicii care asigură scanarea 3D și promovează în continuare excelența în raport cu toate proiectele desfășurate. Profesionalismul în execuția tehnică și juridică a lucrărilor, expertiza echipei, echipamentele tehnice de ultimă generație și viziunea de ansamblu în organizarea viitoare fac din rezultatele estimate, ținte sigure” – declară Daniel Ungureanu – Directorul executiv Eurosurvey.

Cu o evoluție ascendentă pe piața serviciilor care asigură atât scanarea 3D cat si măsurătorile topografice, echipa Eurosurvey anunță păstrarea ritmului de lucru, îmbunătățirea perspectivelor creative și dezvoltarea multilaterală pe direcții complexe, de la descoperirea de noi abordări ergonomice la atingerea obiectivelor propuse în timpi de lucru reduși semnificativ.

Promisiunea comunicării transparente și implicarea activă în comunitate prin dezvoltarea de proiecte inedite este interfața tuturor serviciilor oferite. Eurosurvey dezvoltă parteneriate și deschide oportunități de implementare a proiectelor inovative oferindu-și integral sprijinul în crearea unei infrastructuri solide în mediul de business din România.

Partenerii noștri se bucură de pachete de servicii complexe care pot cuprinde, pe lângă serviciile oferite, consultanță în alegerea celor mai bune opțiuni de pe piață.

Din dorința de a fi cei mai buni punem în slujba clienților noștri personal autorizat în toate domeniile de activitate ale companiei, un istoric de peste 250 de proiecte de amploare definitivate cu succes, aproximativ 4000 de apartamente înscrise în cartea funciară, un număr impresionat de metri pătrați măsurați de teren si peste 350000 metri pătrați în suprafețe scanate (terase ale clădirilor în vederea amplasării panourilor fotovoltaice, clădiri din parcuri logistice, construcții industriale și rezidențiale).

Vă invităm să vă implicați activ în provocarea echipei noastre de a-și autodepăși limitele și să ne propuneți în permanență solicitări care să ne scoată din zona de confort, pregătindu-ne să fim din ce în ce mai buni.

Când spunem Eurosurvey ne gândim la: eficiență, siguranță, valori și o echipă care lucrează în permanență pentru îmbunătățirea serviciilor prestate. Menționăm câteva proiecte importante din portofoliul nostru de clienți: Novum by the Sea, Grand Hotel du Boulevard, Swissotel și Griro.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sus