Oferte locuri de munca top

Palatul Vulturul Negru din Oradea, din nou in santier

Palatul Vulturul Negru din Oradea este din nou in santier. Saptamana trecuta au au demarat lucrarile la fatadele exterioare ale celor doua tronsoane ale cladirii, tronsonul catre strada Independentei si cel spre Piata Unirii.
Executantului proiectului este societatea Constructorul Salard, singurul ofertant in cadrul licitatiei in cadrul licitatiei organizate de Primaria Oradea in noiembrie anul trecut. Valoarea contractului a fost de 6,43 milioane lei fara TVA.
Lucrarile care vor fi executate sunt urmatoarele: refacerea fatadei, inclusiv a elementelor ornamentale, inlocuirea in totalitate a invelitorilor, refacerea elementelor de tinichigerie distruse. Tamplariile existente vor fi reconditionate si vor fi vopsite in culorile originale, iar tamplariile care nu se pot reconditiona vor fi refacute. Totodata, se urmareste refacerea plasticii ornamentale, elementele ceramice vopsite urmand sa fie curatate, iar elementele lipsa vor fi inlocuite.
In cadrul lucrarilor se va realiza de asemenea un sistem de iluminat exterior care sa puna in valoare arhitectura cladirii.
Termenul de executie a lucrarilor este de doi ani de la data predarii amplasamentului.

Sus