Oferte locuri de munca top

Orange este noul chirias al Green Court Bucharest

1891.jpg Orange Romania inchiriaza opt etaje in cladirea A a Green Court Bucharest, ocupand 13.700 mp.
In noua locatie, compania de telefonie mobila va avea peste 1500 de angajati. Procesul de relocare va incepe in toamna acestui an, astfel incat rata de ocupare a cladirii A din Green Court Bucharest va ajunge la 90%. Tranzactia a fost mediata de catre BNP Paribas.
Green Court Bucharest, proiect dezvoltat de suedezii de la Skanska, este un complex de birouri clasa A ce ofera un spatiu total de 52.000 mp, in trei cladiri, fiecare cu 12 etaje si trei nivele de parcare subterana. Green Court Bucharest ofera beneficii precum: parcare si facilitati pentru biciclisti (vestiare si dusuri), curte interioara cu Wi-Fi.
Marcin Lapinski, presedinte Skanska Property Romania, precizeaza:
„Relocarea Orange Romania in Green Court Bucharest reprezinta un important vot de incredere in proiectul nostru si sunt bucuros ca putem colabora cu una dintre cele mai mari companii de pe piata din Romania.”
Cladirea A din Green Court Bucharest este aproape complet inchiriata, iar lucrarile la cladirea B avanseaza in ritm rapid si se vor incheia in semestrul al doilea din 2015.
Proiectul va fi certificat LEED Gold.
Skanska Romania este un dezvoltator de cladiri ecologice de birouri destinate crearii unor medii favorabile cresterii economice si stimularii afacerilor. Compania si-a inceput activitatea in Romania in anul 2011 si face parte din Grupul Skanska, lider mondial in dezvoltare imobiliara si constructii.
Grupul Skanska este una dintre cele mai mari companii de dezvoltare imobiliara si constructii din lume, cu expertiza in constructia si dezvoltarea proiectelor comerciale si rezidentiale precum si in parteneriate public-private. Skanska a inregistrat in 2012 venituri totale in valoare de 14,68 miliarde euro.

Sus