Oferte locuri de munca top

Oradea: Lucrari in grafic la magiastrala de termoficare

Lucrarile de reabilitare a Magistralei de termoficare nr. 3 si 1 din Oradrea se desfasoara potrivit gtraficului.
Din cauza lucrarilor serviciile de furnizare a apei calde au trebuit sa fie intrerupte de mai multe ori. O noua suspendare masiva, de aproximativ 5 zile. Este programata pentru luna august. Autoritatile au cerut executantului sa reduca in limita posibilitatilor suspendarea furnizarii apei calde.
Investitiile sunt incluse in proiectul „Reabilitarea sistemului de termoficare urbana la nivelul municipiului Oradea pentru perioada 2009-2028 in scopul conformarii la legislatia de mediu si cresterii eficientei energetice”.
De asemenea in sedinta consiliului local din 19 iunie va fi propus spre aprobare Planul de administrare al Termoficare Oradea SA pe perioada 2014-2018.
Planul este necesar datorita faptului ca trebuie stabilit sistemul de termoficare a municipiului, iar planul realizat este incadrat si in strategia de dezvoltare a orasului. El are clar marcate puncte de reper precum: mentinerea si dezvoltarea sistemului de termoficare in Oradea si Sinmartin, imbunatatirea calitatii serviciului public de alimentare cu energie termica, indeplinirea obiectivelor de investitii asumate.

Sus