Oferte locuri de munca top

Oportunitati de investitie a firmelor romanesti pe piata irakiana

Secretarul de stat in Ministerul Economiei, Virgil Popescu, a solicitat reprezentantului companiei irakiene Elite Home Grup propuneri pentru proiecte concrete pe piata irakiana. Reprezentantul Guvernului a identificat drept posibile domenii de colaborare livrarea de echipamente si utilaje industriale, mijloace de transport, efectuarea de lucrari de constructii industriale si civile, participarea la proiecte de infrastructura, livrarea de bunuri de consum destinate populatiei.
Presedintele Elite Home Grup a afirmat ca patrunderea firmelor straine pe piata irakiana este mai usoara si eficienta in colaborare cu companii locale cum ar fi «Elite Home Group», care colaboreaza cu institutiile guvernamentale si mediul de afaceri privat din aceasta tara. El a prezentat oportunitatile de investitii din tara sa.

Compania irakiana «Elite Home Group», a fost constituita in 1999, si este implicata in activitati din domeniul petrolului, constructiilor si aprovizionarii economiei irakiene cu produsele si serviciile necesare, conform unui comunicat Ministerului Economiei.

Sus