Oferte locuri de munca top

Operatiunile Praktiker din Romania au fost preluate de un om de afaceri turc

583.jpg Praktiker Romania a fost preluata de catre compania Search Chemicals, controlata de omul de afaceri turc Omer Susli. Susli este fostul presedinte al Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci din Romania (TIAD). Tranzactia a fost definitivata in 24 februarie.
In urma acestei preluari, profilul brandului Praktiker si obiectul de activitate al companiei Praktiker Romania vor ramane neschimbate.
Referitor la preluare Michael Krahn, Country Manager Praktiker Romania, a declarat:
„Am considerat ca este foarte important ca brandul sa-si pastreze integritatea, iar compania sa nu-si modifice obiectul de activitate. Astfel, povestea Praktiker merge mai departe”.
In Romania, Praktiker detine 27 de magazine in 23 de orase din tara. Vanzarile Parktiker din Romania s-au ridicat la 142 milioane euro in 2012, in scadere cu 1,5% fata de 2011.
In urma cu o saptamana Praktiker a vandut si operatiunile sale din Ucraina.
Grupul Praktiker a anuntat in luna iulie 2013 ca va demara procedura de insolventa pentru o parte din grup dupa ce incercarile de vanzare a diviziei Batiself au esuat. Procedura a fost demarata pentru Praktiker AG si cateva alte component ale grupului din Germania, potrivit Romania-Insider.com.

Sus