Oferte locuri de munca top

One United Properties anunță o majorare de capital de până la 70 de milioane de euro

Compania One United Properties, cel mai activ dezvoltator imobiliar de proiecte rezidențiale, mixte și de birouri de ultimă generație, anunță o creștere de capital de până la 70 de milioane de euro. În urma Adunării Generale a Acționarilor, care a avut loc luni, 28 septembrie, a fost aprobată această creștere de capital, la o evaluare de 380 de milioane de euro înainte de majorare și de până la 450 de milioane după majorare.

 „Noua structură de capital a companiei ne permite consolidarea proiectelor de dezvoltare imobiliară și accelerarea creșterii. Pe baza sa, vom putea ajunge cu capitalul social până la 100 de milioane de euro și la capitaluri proprii de peste 200 de milioane de euro. Ceea ce asigură continuitate în implementarea viziunii companiei de a livra proiecte sustenabile de referință, dar ne permite și să ne transformăm din dezvoltator în investitor și dezvoltator”, spune Victor Căpitanu, co-fondator One United Properties.

Compania One United Properties are de anul acesta și doi administratori noi în Consiliul de administrație. Marius Diaconu este fondator și CEO al companiei Altius, jucător în domeniul medicinei veterinare, dar și un investitor activ cu o experiență de peste 20 de ani în domenii precum piața imobiliară, IT, agricultură, entertainment, atât în Europa, cât și în Asia și Statele Unite. Claudio Cisullo este antreprenor în serie și investitor, fondator și Președinte al CC TrustGroup AG, business de familie din Elveția, implicat în investiții, creștere și administrare de companii încă din 1997, cu un portofoliu actual de 14 companii și participații în capitaluri proprii în domenii precum biotehnologie, mărfuri, timp liber, produse farmaceutice, sectoare de servicii profesionale, proprietate și tehnologie.

ONE UNITED PROPERTIES este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din București. Cu o valoare pe piață de peste 1,1 miliarde EUR, portofoliul companiei cuprinde peste 2.000 de unități rezidențiale exclusiviste și spații de birouri clasa A+. One United Properties este o companie inovatoare, dedicată accelerării adoptării practicilor de construcții pentru clădiri eficiente din punct de vedere energetic, durabile și sănătoase. Toate clădirile companiei au certificări superioare de durabilitate, eficiență energetică și wellness, iar dezvoltatorul este premiat la numeroase gale și conferințe în domeniu. One United Properties este primul dezvoltator imobiliar din România care a fost premiat la nivel internațional cu premiul “Cea mai bună dezvoltare sustenabilă” din lume la International Property Awards 2019-2020.

 

 

 

 

Sus