Oferte locuri de munca top

One Peninsula, singurul club rezidențial din București cu sistem de climatizare cu pompe de căldură cu sursă geotermală, este deja vândut în proporție de peste 40%

One Peninsula este un club rezidențial exclusivist, de mică înălțime, situat într-o zonă verde retrasă și liniștită, pe marginea lacului Floreasca.

Construcția a început imediat după obținerea autorizației de construire în august 2020, iar în prezent lucrarile au ajuns la cota zero de fundare.

Sistemul de climatizare cu pompe de căldură cu sursă geotermală este o premieră pe piața imobiliară din București și a reprezentat o investiție de 4 milioane de euro.

Dezvoltat de compania One United Properties în cartierul Floreasca, într-o zonă exclusivistă, liniștită și plină de verdeață, proiectul One Peninsula definește un nou stil de viață și vine cu premiere pentru piața imobiliară. Acesta este primul club rezidențial din București cu încălzire prin pompe de căldură cu sursă geotermală și totodată cel mai exclusivist ansamblu de mică înălțime din București. Situat pe strada Navigatorilor nr.25, complexul One Peninsula se bucură de toate avantajele cartierului Floreasca, oferind rezidenților priveliști superbe asupra lacului Floreasca, dar și liniștea și intimitatea specifice zonelor din afara orașelor, chiar în inima Capitalei.

Construcția ansamblului One Peninsula, proiectat de birourile de arhitectură X Architecture & Engineering din România și Bobotis+Bobotis Architects din Grecia, a început în luna august 2020, odată cu obținerea autorizației de construire, iar în prezent lucrările au ajuns la cota zero de fundare. Totodată, complexul este deja vândut în proporție de peste 40%. Încălzirea prin pompe de căldură cu sursă geotermală de care beneficiază One Peninsula este realizată prin execuția a 270 de puțuri forate la 120 m liniari adâncime, care folosesc schimbul de căldură cu pământul pentru a genera energia necesară obținerii agentului de răcire și încălzire. Acest sistem va oferi multiple avantaje celor ce vor locui acolo: autonomie totală de căldură pe timpul iernii și autonomie pe agent frigorific pentru climatizare pe timp de vară, precum și reducerea costurilor anuale de încălzire și răcire cu 50% față de soluțiile clasice.

„One Peninsula este din multe puncte de vedere o dezvoltare unică și de referință pentru piața rezidențială din România și ne bucurăm că an de an putem să inovăm prin proiectele pe care le construim. Ca dovadă, conceptul de la care pornește această nouă dezvoltare este conturarea unui stil de viață exclusivist pentru rezidenți, care vor simți că trăiesc într-un loc liniștit, intim și departe de oraș, doar că se vor bucura de toate acestea chiar în centrul rezidențial al Bucureștiului. În același timp, din preocuparea noastră permanentă pentru inovație și grija față de viitorii rezidenți, dezvoltăm acest proiect utilizând pompe de caldură cu sursă geotermală, ceea ce presupune o investiție de 4 milioane de euro. Avantajele acestui sistem sunt însă semnificative, pentru că oferă autonomie pe timp de iarnă și vară, reducând în același timp și  factura anuală de încălzire și răcire a casei cu 50% pe toată durata de existență a locuinței”, spune Beatrice Dumitrașcu, VP Residential Division One United Properties.

Din planul de creare a unui spațiu exclusivist, retras și liniștit fac parte și facilitățile pe care dezvoltatorul le va implementa în cadrul acestui club rezidențial: 2.500 mp de design contemporan spectaculos incluzând o piscină semi-olimpică, sală de pilates, braserie, gym, golf room și altele, toate adaptate la cerințele comunității. Totodată, pentru un grad de intimitate și liniște sporit, accesul în complex va fi pietonal, autoturismele fiind direcționate exclusiv în parcarea subterană.

 

ONE UNITED PROPERTIES este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din București. Cu o valoare pe piață de peste 1,1 miliarde EUR, portofoliul companiei cuprinde peste 2.000 de unități rezidențiale exclusiviste și spații de birouri clasa A+. One United Properties este o companie inovatoare, dedicată accelerării adoptării practicilor de construcții pentru clădiri eficiente din punct de vedere energetic, durabile și sănătoase. Toate clădirile companiei au certificări superioare de durabilitate, eficiență energetică și wellness, iar dezvoltatorul este premiat la numeroase gale și conferințe în domeniu. One United Properties este primul dezvoltator imobiliar din România care a fost premiat la nivel internațional cu premiul “Cea mai bună dezvoltare sustenabilă” din lume la International Property Awards 2019-2020.

Sus