Oferte locuri de munca top

Oferta verii cu plase de protecție Doka

Plasele de protecție sunt noua tendință în ceea ce privește protecția perimetrală a clădirilor înalte. Dacă construiți o clădire cu regim de înălțime mediu/mare sau în imediata apropriere a unei străzi, atunci plasele de protecție Doka sunt soluția ideală pentru șantierul dvs.

În perioada iulie – august 2021, constructorii pot achiziționa la prețuri promoționale unități de plase de protecție Doka și vor beneficia de asistență gratuită la montaj.

Plasele de protecție sunt extrem de eficiente în prevenirea accidentelor cauzate de căderea necontrolată a obiectelor de la înălțime. Acestea sunt asamblate la exteriorul clădirii, protejând atât lucrătorii ce se află la nivele inferioare plasei, cât și persoanele aflate în proximitatea clădirii în lucru. Unitățile sunt prevăzute cu 3 rânduri de plase pentru interceptarea în siguranță a diverselor obiecte aflate în cădere, dar și a materialului mărunt și a molozului.

Unitățile de plasă sunt preasamblate și sunt disponibile în două dimensiuni: lungime de 4 metri sau 5,85 metri, cu o lățime generoasă de 3,10 metri, care poate fi extinsă la 4,8 metri. Prin tratarea plasei de protecție contra radiațiilor UV și fabricarea elementelor metalice din aluminiu se obține o durată de utilizare extinsă, dar și o greutate relativ redusă a sistemului. Unitățile de plase de protecție sunt versatile, rezistente la vânturi puternice și pot fi reutilizate de la un șantier la altul.

Plasele de protecție au fost montate cu succes în șantierele din România cu un feedback pozitiv  din partea utilizatorilor, asigurând un nivel sporit al siguranței în lucru. Din 2019, numeroase clădiri înalte în curs de execuție din România au beneficiat de protecția plaselor Doka.

Unitățile de plasă de protecție sunt fabricate în conformitate cu legislația europeană și reprezintă cel mai des utilizat tip de plasă la nivel internațional.

Profitați de promoția verii la plasele de protecție Doka.

 

 

 

 

 

Sus