Oferte locuri de munca top

Octagon: un prim trimestru, de două ori mai bun decât întreg anul trecut

P1200100

Alexandros Ignatiadis, şeful Octagon Contracting & Engineering

Alexandros Ignatiadis, şeful Octagon Contracting & Engineering, se poate mândri cu un început în forţă al acestui an. Compania sa a încheiat primul trimestru cu un portofoliu de contracte semnate în valoare 24 milioane euro, dublul cifrei de afaceri raportată la finalul lui 2014.

Printre clienţii pentru care compania va executa lucrări de construcţii se numără Atenor Group, NEPI, Danya Cebus şi Six Management.

Octagon a obţinut contractul de execuţie a lucrărilor de arhitectură, instalaţii, electrice, sanitare şi HVAC pentru clădirea C din cadrul  complexului de birouri Hermes Business Campus, situat pe Blvd. Dimitrie Pompeiu Nr. 5- 7 în Bucuresti.

Contractul, semnat cu dezvoltatorul belgian Atenor Group, are o valoare de 12 milioane euro.

Un alt proiect important contractat la începutul acestui an este extinderea City Park Mall Constanta, unde Octagon este antreprenor de lucrări geotehnice . În cadrul acestui proiect  execută şi pereţi mulaţi, grinda de coronament şi ancoraje.

Octagon realizează lucrări geotehnice şi pentru proiectul Timpuri Noi Building Complex, situat pe Splaiul Unirii Nr. 165, în Bucureşti, unde antreprenor general este compania israeliană Danya Cebus.

Ansamblul rezidenţial One Herastrau Park Residence, situat în Bucureşti pe Str. Caramfil, este un alt proiect pentru care Octagon a fost desemnat antreprenor de lucrări geotehnice, anul acesta. Compania execută aici  lucrări de incintă şi excavaţii.

Sus