Oferte locuri de munca top

Octagon, revenire in forta

424.jpg Octagon Contracting & Engineering a derulat lucrari de constructii civile in valoare de aproximativ 20 milioane de Euro in 2013.
Proiectele s-au derulat atat in Romania, unde se afla sediul central al Octagon, cat si in Irak, unde compania a deschis o sucursala in 2011.
Astfel, in 2013 Octagon a devenit antreprenor general pentru proiectul de birouri Hermes Business Campus- localizat in Bucuresti, pe blvd. DimitriePompeiu. In cadrul acestui proiect compania a executat lucrari de suprastructura, instalatii electrice, sanitare si HVAC, lucrari armare- betonare, subsoluri -1, -2 si structura pentru cladire corp B. Toate acestea s-au ridicat la o valoare totala de 13 milioane de Euro.
Cu noi ani inainte Octagon construise fundatia in sistem top- down, pentru doua nivele subterane, in cadrul complexului de birouri Hermes Business Campus.
Compania a fost implicata si in proiectul de birouri Green Court Bucharest (str. Gara Herastrau- Bucuresti) unde a executat lucrari de infrastructura si fundatii speciale la cladirile corp A si B.
Totodata Octagon a inceput toamna trecuta lucrarile de fundatii speciale si infrastructura la cladirea de birouri PC Business Center (sos. Bucuresti- Ploiesti, Nr. 7- 9 A).
Compania executa in prezent si lucrari geotehnice la proiectele „Sistem integrat de parcari- Parcare Spitalul Militar Regina Maria” (Brasov) si „Pasarela pietonala peste raul Mures” (Arad).
Tot anul trecut au inceput lucrarile de fundatii speciale la doua proiecte in Irak: stadionul Al Zawraasituat in Bagdad si Centrala Electrica 1.250 MW Shatt Al Basra.

Sus